Haberler

Tekrar Gidince Yakalandı

Güncelleme:

Hırsızlık suçundan 25 kaydı bulunan 16 yaşındaki R.İ, daha önce hırsızlık yaptığı yere tekrar girince yakalaındı.

Konya'da hırsızlık suçundan poliste 25 kaydı bulunan 16 yaşındaki R.İ., daha önce hırsızlık yaptığı bijuteri dükkanından tespih çalmak isterken, kendisini tanıyan işyeri sahibi tarafından suçüstü yakalandı. Polisin gözaltına aldığı R.İ. aynı gün bir tüp bayisine de girerek kasadan 100 lira çaldığını itiraf etti. R.İ., ifadesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Olay, Meram İlçesi Mimar Muzaffer Caddesi üzerindeki bir bijuteri dükkanında dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Hırsızlık suçundan poliste 25 ayrı kaydı bulunan R.İ. daha önce hırsızlık yaptığı bir bijuteri dükkanına girdi. İş yeri sahibi Mehmet Uçar vitrinin önünde duran ve tespihleri inceleyen R.İ.'nin durumundan şüphelenerek yanına gitti. Şüphelinin daha önce iş yerinden hırsızlık yapan R.İ. olduğunu gören Uçar polise haber verdi. Tehpihleri çalmak isterken iş yeri sahibinin suçüstü yakaladığı R.İ. olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Polisteki ifadesinde dükkana hırsızlık amaçlı girdiğini söyleyen R.İ., öğle saatlerinde de içeride kimsenin olmadığı sırada Hasan Hüseyin Ünsan'a ait tüp bayisine girerek kasadan 100 lira para çaldığını itiraf etti. Tüp bayisine giriş ve çıkış anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilen ve ifadesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen R.İ.'nin, 2 gün önce bir işyerinin kasasından 800 lira çaldığı için polis tarafından gözaltına alındığı, yaşı küçük olduğu için de savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Uçar Meram Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title