Haberler

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Dünya Yetimler Günü'nde çocuklarla iftarda buluştu

Güncelleme:

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftarda devlet koruması altındaki çocuklarla bir araya geldi. Programda çocuklarla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu dile getiren Vali Soytürk, Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı tasavvuf musikisi dinletisini de izledi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftarda devlet koruması altındaki çocuklarla bir araya geldi.

Kentte bir otelde düzenlenen program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Vali Soytürk, burada yaptığı konuşmada, özel programda çocuklarla birlikte iftara yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Daha sonra Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı tasavvuf musikisi dinletisi sunuldu.

Programa, Vali Soytürk'ün eşi Nurdan Soytürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, il protokolü ve kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yahya Kemal Beyatlı Recep Soytürk Tekirdağ Dünya İftar Kültür Müzik Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title