Haberler

Tekirdağ'dan Sincik'e gönül köprüsü

Güncelleme:

Adıyaman'ın Sincik ilçesi ile Tekirdağ Saray Anadolu Lisesi arasında kurulan Gönül Köprüsü işlemeye devam ediyor.

Adıyaman'ın Sincik ilçesi ile Tekirdağ Saray Anadolu Lisesi arasında kurulan Gönül Köprüsü işlemeye devam ediyor.

Sincik ilçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından sağlanan gönül köprüsü ile 2017 yılında Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yer alan Saray Anadolu Lisesi öğrencileri yıl boyunca biriktirdikleri harçlıkları ile aldıkları kırtasiye, kıyafet ve ayakkabı malzemelerini Sincik Hasanlı Köyünde okuyan öğrencilere göndermişti. 2018 yılında ise, İstanbul Yeni Kapıda yapılan Adıyaman Tanıtım Günlerine Tekirdağlı öğrencilerden oluşan Adıyaman Yöresi Halk Oyunları ekibi ile katılarak, tanıtım günlerine renk katmışlardı. Bu yıl ise, Saray Anadolu Lisesi, Sincik ilçesinde liseden mezun olup, bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere üniversiteye hazırlık kaynak kitapları gönderdi. Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Meriç, "Sincik İlçe Halk Kütüphanesi ile yapılan işbirliği sayesinde kütüphaneye gelerek düzenli bir şekilde ders çalışan tüm öğrencilere ihtiyaçları olan kaynak kitaplar için bir liste oluşturduk. Gönül köprüsünü kurduğumuz Tekirdağ Saray Anadolu Lisesi ile iletişime geçerek ihtiyaç sahibi öğrenciler için belirlenen kaynak kitap için talepte bulunduk. Talebimizi olumlu karşılayan okul yönetimi kitapları bizlere ulaştırdılar. Elimize ulaşan kitapları kütüphaneye teslim ettik. Yararlanmak isteye herkes gönderilen kaynak kitaplardan kütüphane vasıtası ile yararlanabilir. Desteklerinden dolayı Saray Anadolu Lisesi okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimiz de sınavlara iyi hazırlanarak güzel yerlere yerleşirler" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Lisesi Tekirdağ Sincik Saray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title