Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağspor Basın sözcüsü Mustafa Öklük, forma reklamı için sponsorluk istediklerini bildirdi.

Tekirdağspor Basın sözcüsü Mustafa Öklük, forma reklamı için sponsorluk istediklerini bildirdi.

Tekirdağspordan yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağspor kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Öklük, Spor Toto 3.Lig'de mücadele edecek takımlarının forma reklamı için iş adamlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

Mustafa Öklük, Tekirdağspor yönetimi olarak Zeki Sezer Başkanlığında çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini belirterek, "Tekirdağspor düzenli bir gelire sahip olmadığı için her yıl maddi sıkıntı yaşıyor. Bu sezon 3. Ligde üçüncü sezonumuzu geçireceğiz. İlk iki yıl takımımız formasına reklam alamadı. Biz bunu iş adamlarımızın da desteği ile kırarak forma ve şortlara reklam almak istiyoruz." ifadelerini kulandı.

Ramazan'da 30 bin 350 kişiye iftar verildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 4 yıldır düzenlenen mahalle iftarlarında bu yıl 13'ü kırsal olmak üzere 26 mahallede 30 bin kişiyi iftar sofralarında bir araya getirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Dost Eli Aşevi'nde, hijyenik koşullarla hazırlanan yemeklerde 30 bin 350 kişiye sıcak yemek paketi ikram edildiği bildirildi.

Kabotaj Bayramı

Tekirdağ, Süleymanpaşa ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 91'inci yılı dolayısıyla tören düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Valilik Önü Atatürk Anıtında yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Karaçay, Garnizon Komutanı Erdal Eren, Tekirdağ Liman Başkanı Murat Gül, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tekirdağ Liman Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulan tören,Tekirdağ Milletvekillerinin gönderdiği mesajların okunması ile son bulduğu kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kabotaj Bayramı Süleymanpaşa Zeki Sezer Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title