Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülen "Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Sunulması" projesi kapsamında tanıtım sunumları gerçekleştirildi.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülen "Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Sunulması" projesi kapsamında tanıtım sunumları gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olmak üzere Merkez kampüsteki ziyaretlere başlanılarak, fakülte ve Yüksekokullarda 3. ve 4. sınıflar, meslek Yüksekokullarda ise 2. sınıflarda bu tanıtım sunumları gerçekleştirilmeye başlandığı bildirildi.

Kariyer uzmanı Özlem Ayyıldız tarafından gerçekleştirilen tanıtım sunumlarında öğrencilerin bilgilendirildiği kaydedildi.

"Alternatif Sahne" devam ediyor

"Alternatif Sahne" konseptiyle düzenlenen, Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Süleymanpaşa Belediyesi'nin etkinliklerinin yanı sıra üniversite öğrencilerine de ücretsiz olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, üniversite öğrencileri, "Bir Garip Tiyatro Silsilesi" adlı tiyatro oyunuyla tiyatro severler ile buluştu.

Tiyatro Olimpos tarafından sergilenen oyunda Ali Rıza Demirbulat, Abdullah Yıldız, Gönül Atakan, Duygu Melek ve İlker Bilgili'den oluşan Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri sahnede yer aldığı belirtildi.

Ergün Çubukçu'dan rektör Osman Şimşek'e ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdürlüğü görevine atanan Ergün Çubukçu, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Çubukçu'yu tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Namık Kemal Üniversitesi Osman Şimşek Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title