Haberler

Tekirdağ'da yoğun kar tipiyle sürüyor Vatandaşlar yürümekte güçlük çekti

Güncelleme:

Tekirdağ'da dünden bu yana devam eden kar yağışı kentin bütün sokaklarını beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışına bağlı olarak Tekirdağ'da birçok ilçede okullar tatil edildi. Kar yağışı ile birlikte Tekirdağ adeta beyaz gelinliğini giydi. Vatandaşlar yaptığı açıklamada karın yağışına çok sevindiklerini ifade ederek çiftçiye toprağa ve barajlara iyi geleceğini ifade etti.

Tekirdağ'da yoğun kar tipiyle sürüyor

Vatandaşlar yürümekte güçlük çekti

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da dünden bu yana devam eden kar yağışı kentin bütün sokaklarını beyaz örtü ile kapladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Tekirdağ'da dün sabah başlayan kar yağışı bugün de devam ediyor. Kar yağışına bağlı olarak Tekirdağ'da birçok ilçede okullar tatil edildi. Kar yağışı ile birlikte Tekirdağ adeta beyaz gelinliğini giydi.

Sabah birçok insan yürüyerek işlerine giderken kimi vatandaşlar da araçlarıyla yola çıktı. Araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar sokaklarda ve caddelerde ilerlemekte güçlük çekti.

Tipi şeklinde yağan kar sokakta yürüyen vatandaşlara da zor anlar yaşattı. Yaklaşık 10 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığında vatandaşların yürümekte güçlük çektiği anlar kameralara yansıdı.

Vatandaşlar yaptığı açıklamada karın yağışına çok sevindiklerini ifade ederek çiftçiye toprağa ve barajlara iyi geleceğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Tatil Ulaşım Hava Durumu Trafik Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title