Haberler

Tekirdağ'da 2 Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Güncelleme:

Tekirdağ'da kavşaktan dönüş yapan otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 6 kişi yaralandı.

Tekirdağ'da kavşaktan dönüş yapan otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri 2 yaşında 6 kişi yaralandı.

Kaza, İstanbul karayolu TOKİ kavşağında meydana geldi. Hüseyin Mutlu yönetimindeki 34 DB 6094 plakalı otomobil, kavşaktan dönüş yapmak istediği sırada, şehir merkezine gitmek için ana yoldan ilerleyen Orhan Bozkurt yönetimindeki 59 ZC 863 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Bozkurt'un yanı sıra aynı araçta bulunan Leyla Aydoğan, Yeliz Bozkurt ile 2 yaşındaki Erdoğan Can Bozkurt yaralandı. Diğer otomobilin sürücüsü Hüseyin Mutlu ile Hatice Gönenç ise çarpmanın etkisi ile yan yatan otomobilde sıkıştı.

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Mutlu ve Gönenç ile diğer otomobildeki yaralılar ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Mutlu Orhan Bozkurt İstanbul Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title