Haberler

Tekirdağ Belediyesi Engelleri Aşıyor

Güncelleme:

Tekirdağ Belediyesi teknolojiden faydalanarak engelli vatandaşların önüne çıkan engelleri ortadan kaldırmak için son sürat çalışıyor.

Engelli vatandaşların basamaklı alanlardan da giriş ve çıkışlarını kolaylaştıran Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tüm giriş kapılarına koydurduğu rampa ve engelli asansörleri sayesinde binayı engelsiz bir bina haline getirdi.

Engelsiz kent Marka Şehir Tekirdağ'ı oluşturmak için çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen ve Başkanlık binasında bulunan tüm birimlere ulaşılabilirliğin sağlanması için platformlu engelli asansörlerin montajını yapan yetkililerden Tekomer Sorumlusu Murat Yıldız ve Belediye Meclis Üyesi Ali Kılıç'la beraber bilgi alan Belediye Başkanı Adem Dalgıç " Engelliliği nasıl tanırız, engellileri hayatın her alanına nasıl koyarız'ı hep düşünüyoruz. Artık Tekirdağ'da engelli engelsiz ayrımını kaldıracağız ve iç içe yaşayacağız" dedi.

Herkesin insan onuruna yakışır bir şekilde hayatını yaşamasının gerektiğini ve bundan dolayı da yerel yönetimlerde sosyal belediyeciliğin çok önemli olduğuna değinen Başkan Dalgıç " Unutmayalım ki engellilerin ayrı dünyaları yok. Bu dünya hepimizin ve biz bu hizmetlerimizi sonuna kadar eşit ayrım yapmadan sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

tekirdağ belediyesi adem dalgıç Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title