Haberler

Tekerlekli sandalye ile yolun karşısına geçmek isterken tırın altında kaldı

Güncelleme:

İstanbul'da tekerlekli sandalyeli bir vatandaş, yolun karşısına geçmeye çalışırken tırın altında kalarak hayatını kaybetti. Tır şoförü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İstanbul Bakırköy'de tekerlekli sandalyeli bir vatandaş yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada seyir halindeki tırın altında kaldı. Yaşlı adam feci kazada hayatını kaybetti.

Tekerlekli sandalye ile yolun karşısına geçmek isterken tırın altında kaldı

ORACIKTA CAN VERDİ

Bakırköy İncirli Caddesi'nde Aydoğan T. tekerlekli sandalye ile yolun karşısına geçmek istedi. O sırada cadde üzerinde seyir halinde olan Korkmaz E. yönetimindeki tır adama çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya tekerlekli sandalyesi ile tırın altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı.

Tekerlekli sandalye ile yolun karşısına geçmek isterken tırın altında kaldı

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden engelli Aydoğan T.'nin cenazesi ambulansa alınarak adli tıp kurumuna kaldırıldı. Sürücü Korkmaz E. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Trafik, ekipler tarafından bir süreliğine kontrollü olarak sağlandı. Daha sonra tırın yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Onemli Degil:

Allah Eahmet Eylesin..Avrupa da Gunun Her Saati Yerlesim Yerlerine Agir Tasitlar Giremez ve Her Yolu Kullanamaz..Ama Ulkemiz 100 Senedir STANDARTLAR Uretmedigi Icin, Bir Kere Gomlegin Dgmeleri Ters Iliklendigi Icin, Siyasi Partiler DEVLET Gibi Gosterildigi Icin, Bozuk ve Plansiz Yerlesim ve Yapilanma Yapildigi Icin Anty-Standart Gunluk Yasamda Her Dakika Uzucu ve Sacma Sapan Kazalar Yasaniyor..

19
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu araçların sağında kör nokta sürücü sizi göremez yazıyor bunların bu şekil insanlar arasında trafiğe çıkması önlenmeli bu resmen cinayet çoluk çocuk yaşlı ve sakatlar bu araçlardan kendini kesinlikle koruyamaz bunlar yüzünden can güvenlilkleri yok

15
0
yanıtYanıtla
Export 86:

Allah rahmet eylesin şöförlerin yayaya saygısı yok

15
0
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Almanyada tekerlekli sandalyeli birini ezmeyi bosver adamlar gerekirse arabayı durdur kişiye yardım et diyor. Ahh ahh Türkiye ah

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title