Haberler

Tekden Koleji Kuşakları Bir Araya Getirdi

Özel Tekden İlkokulu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler, dede ve nineleriyle buluştu.

Özel Tekden İlkokulu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler, dede ve nineleriyle buluştu.

Tekden İlkokulu'nda düzenlenen 'Dedem, ninem birtanem' etkinliğinde minik öğrencilerle dede ve ninelerini buluşturdu. Salona giren öğrenciler, büyüklerini bularak onlara karanfil hediye etti. Etkinliğin açılışında konuşan Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden; " Türkiye'de benzeri var mıdır bilmiyorum böyle bir organizasyonun. Biz yıllardır gerek İstanbul'da gerekse burada 'Dedem, ninem birtanem' etkinliğini devam ettiriyoruz. Belki de en heyecan duyduğum organizasyonlardan birisidir bu. Benim de torunlarım var ama İstanbul'dalar. O bakımdan bu heyecana katılıyorum. Bu hem dedeler, nineler, babanneler, anneanneler açısından heyecan verici ki birçoğunuz şehir dışından geldiniz hem de çocuklarımız açısından heyecan verici bir şey. Çocuklar büyüklerini yanlarında görmekten çok mutluluk duyuyorlar. Bu, onlar için eğitim aslında, büyüklere saygı eğitimi. Bu bakımdan bu heyecanı birlikte yaşamak onlar açısından da çok önemli. Şimdi çocukların gözlerindeki ılşıltıyı görüyorum" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte çocuklar, dede ve nineleriyle hasret gidererek oyunlar oynama imkanı buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Tekden İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title