Haberler

Tek Tuşla Espresso ve Cappuccino Mucizesi!

Güncelleme:

Tek Bir Tuşa Basarak İstediğiniz Kahve Çeşidini Mükemmel Kıvamda Hazırlayabileceğiniz Muhteşem Bir Makine Var.

Otomatik kahve makinesi deyince akla gelen ilk marka De'Longhi, ECAM 23450 mini otomatik kahve makinesi ile sadece seçkin mekânlarda tadabileceğiniz lezzette espresso ve cappuccinoları oturma odanızda yudumlamanızı sağlıyor.

Sizin yapmanız gereken tek şey ne içmek istediğinize karar vermek. Bol köpüklü Cappuccino mu, nefis bir Espresso mu?

Eşsiz tatlardaki kahve çekirdeklerini öğütebilen De'Longhi ECAM 23450; kapasitesi 6-14 gr arası değişebilen demleme üniteleri ve ayarlanabilen 13 fonksiyonu ile size ve sevdiklerinize farklı lezzet seçenekleri sunuyor. Böylece De'Longhi ECAM 23450 ile standartların dışına çıkarak kahvenizi kendi damak tadınıza uygun olarak hazırlayabilirsiniz. Ayrıca programlanabilir otomatik açma-kapama özelliği ile hazırladığınız kahveler ne kadar zaman geçerse geçsin hep yeni yapılmış gibi sıcacık kalıyor.

De'Longhi ECAM 23450 size Cappuccino sistemi için temizleme uyarısı verirken, su filtre sistemi ile su sertliğini programlayabilme ve su seviyesini görebilme özelliklerini de birlikte sunuyor. 'Enerji tasarruf sistemi' ile donatılan ECAM 23450'de, keyifli dost sohbetlerinizde farklı büyüklükteki fincanlar için 86-142 mm arasında ayarlayabileceğiniz kahve haznesi bulunuyor. Çıkarılabilir damlama tepsisi, fincan aydınlatma özelliği ve bardakaltlığı da cabası.

De'Longhi ECAM 23450'den önce, kahve hiç bu kadar leziz, kahve hazırlamaksa hiç bu kadar zevkli ve kolay olmamıştı!

De'Longhi Kahve makinelerine tüm Türkiye'de; Bimex, Media Markt, ESSE, Migros, Satürn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Tekzen, Elektroworld mağazalarından ulaşabilirsiniz.

De'Longhi ECAM 23450 için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dâhil 2.500 TL'dir

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title