Haberler

Tecrübeli basketbolcu Oğuz Savaş, yılın en iyi fotoğraflarını seçti

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) ekibi Çayırova Belediyesi Takımı'nda forma giyen Oğuz Savaş, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı ve en iyi fotoğrafları seçti.

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) ekibi Çayırova Belediyesi Takımı'nda forma giyen tecrübeli pivot Oğuz Savaş, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Savaş, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

"Çevre-Yaşam" kategorisinde Osmancan Gürdoğan'ın "Zamanın donduğu an" fotoğrafını seçen Savaş, "Haber"de Özkan Bilgin'in "Eksi'de operasyon", "Spor"da Dursun Aydemir'in "Dünyanın sultanları" ve Ömer Sercan Karkuş'un "Mete'nin nişanı" fotoğraflarını tercih etti.

Savaş, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Aydın Arik'in "Ha Gayret" ve Murat Şengül'ün "Hoş geldin" fotoğraflarını tercih ederken, "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Ali Jadallah'ın "Bombalar altında" fotoğrafına oy verdi.

"Gazze ve Deprem kategorilerindeki fotoğrafları seçmek zordu"

Oğuz Savaş, çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, seçkide yer alan fotoğraflardan övgüyle bahsetti.

Seçim yapmakta zorlandığını dile getiren Savaş, "Bu sene eklenen Gazze ve deprem kategorilerindeki fotoğrafları seçmek zordu. Bu kategorilerdeki fotoğraflara bakmak biraz zordu. Bakarken gerçekten zorlandığım fotoğraflar oldu. Gazze'de yaşananlarla ilgili fotoğraflarda çoğunlukla çocukların olduğu fotoğraflar vardı. Ben de baba olduğum için bakarken zorlandım." diye konuştu.

Savaş, diğer kategorilerde de etkileyici karelerin bulunduğunu belirterek, "Bence çok anlamlı bir yarışma olmuş. İnşallah güzel bir sonuç çıkar ortaya." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Basketbolcu Oğuz Savaş Basketbol Türkiye Deprem Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title