Haberler

Tecavüzle Suçlanan 5 Çocuk Babası Kendisini 'İktidarsızım" Diye Savundu

Güncelleme:

Bağımlılara uyuşturucu verip tecavüz etmekle suçlanan tutuklu 5 çocuk babası uyuşturucuyla mücadele müdürü mahkemede kendisini "iktidarsızım" diye savundu.

Bağımlılara uyuşturucu verip tecavüz etmekle suçlanan tutuklu müdür kendini "İktidarsızım" diye savundu.

"BEN İKTİDARSIZIM, NASIL TECAVÜZ EDEYİM"

Tedavi için başvuran bağımlılara uyuşturucu temin ettiği gerekçesiyle yargılanan Uyuşturucu Madde Bağımlılıkları ve Alkolizmle Mücadele Federasyonu (UBAM) Genel Müdürü İsmail Karakaş hakkında bu defa tecavüz soruşturması açıldı. Karakaş savcıya, "Ben iktidarsızım. Nasıl tecavüz edebilirim?" dedi.

Bunun üzerine savcılık, Karakaş'ın nikâhsız eşi D.T.'nin ifadesine başvurdu. D.T., "Bir sıkıntısı yoktu. Zaten 5 ay önce bir çocuğumuz oldu. Van'daki eşinden de 4 çocuğu olduğunu öğrendim" bilgisini verdi.

Savcılık, Karakaş'ın cinsel yönden iktidarsız olup olmadığının belirlenmesi için devlet hastanesine gönderilmesine karar verdi.

"KRİZE GİRERSEN BANA GEL"

Karakaş'tan şikâyetçi olan B.A.Ş. şu iddialarda bulundu:

"Bağımlılıktan kurtulmak için kuruma başvurdum. Karakaş krize girdiğimde kendisine gelmemi söylemişti. Bir gün krize girdiğimde yanına gittim. Çantasından eroin çıkarıp bana verdi. Yarım saat sonra uyuşturucu etkisini gösterdi. Bana, 'Ben seni rahatllattım sen de beni rahatlacaksın' diyerek ilişkiye girdi. Uyuşturucu etkisinde olduğum için karşı koyamadım."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cinsellik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

Hem bekçi hemde polis alınacak:

Emniyet Genel Müdürlüğü 15 000 yeni polis alacak. Buradan yetkililere sesleniyorum, bayan polis sayısı çok düşük. Çalışanların sadece yüzde beşi bayan. Bunun için polis alımında bayan sayısı daha fazla olmalıdır. Bayan polisler toplumsal olayların çözümünde ön planda olmalıdırlar çünkü erkeklerden daha başarılılar.

18
14
yanıtYanıtla
KARADAYI:

ALLAH SEN VE SENİN GİBİLERİ, SENİ O MAKAMLARA GETİRENLERİ LUT KAVMİ GİBİ HELAK ETSİN

29
0
yanıtYanıtla
Tipe bir bak:

Şerefsizzzz. . . .

22
0
yanıtYanıtla
AmedMobil-IOS:

Kafasını koparacak köpeklere atacaksın böyle itleri...

20
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 7. 500 İhlas Suresini oku, Mümin bir Müslüman olmanın verdiği mutlulukla dünya hayatını yaşa.

8
12
yanıtYanıtla
kağan:

Her fırsatta suriyeli garibanları aşağılayanlar buyrun alın size türkünüz. hadi öpün sakallı türkümüzü. . . demekki ırkla değil kalple adam olunuyormuş.

11
6
yanıtYanıtla
CHP Lİ:

BU PİSLİK TÜRK DEĞİL Kİ. VAN LI KÜRT. KÜRT OLMASI DA SORUN DEĞİL. TÜRK DE, ARAP DA, YABANCI UYRUKLUSU DA BÖYLE PİSLİK OLABİLİR. ÖNEMLİ OLAN CEZALAR VE EN ÖNEMLİSİ YETİŞTİRME VE EĞİTİM. IRKÇILIK HİÇ İYİ BİR ŞEY DEĞİ. ÖZELLİKLE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLARAK BU TÜR IRKÇI SÖYLEMLERE DİKKAT ETMELİYİZ. .

yanıt2
yanıt0
Fatsalı Mobil-IOS:

Bel çocuğunun babalarını tanıyormusun sen iktidarsızsan o çocuklarıda karın başkalarından peydahlamış o zaman

11
4
yanıtYanıtla
adilMobil-ANDROID:

tipine bak partisini tabmkn et

11
3
yanıtYanıtla
Sakal Sünnettir:

Hakkaten nasıl oluyor ? Genel Müdür, Okumuş, Evlenmiş, Eroin Temin Edebilecek Yetkili Birisi, Üstelik Zihin Kontrolü Bukadar yaygınlaşmışken ve Müslümanlar üzerinde terörle mücadele, otoritenin korunmasına yönelik yasal olarak uygulanırken. Nasıl Oluyor. . . Kontrol edilmesi gerekmeyenlerin seçiminde ya da kontrol edenlerde bir hata olmasın ?

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title