Haberler

Taziye Yolunda Kaza: 3 Ölü

Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında biri 2 aylık bebek olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep- Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında biri 2 aylık bebek olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza geçiren ailenin taziyeye gitmek üzere yolda oldukları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep- Şanlıurfa otoyolu 24'üncü kilometrede meydana gelen trafik kazasında Nizip'ten Gaziantep istikametine gitmekte olan Abdullah Özçakar idaresindeki 07 AOV 80 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Kazada, otomobil sürücüsü Abdullah Özçakar (52) ve aynı otomobilde bulunan ve Azime Özçakar (28) ile henüz 2 aylık olan Gülnisa Özçakar olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçtaki Ömer Dakkak ise (37) yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ömer Dakkak ise sağlık ekipleri tarafından Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeleri Nizip Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan Abdullah, Azime ve 2 aylık Gülnisa Özçakar'ın cenazelerinin Savcılık tarafından yapılacak olan otopsinin ardından yakınlarına teslim edileceği bildirildi.

Bu arada kazayı duyarak hastaneye gelen Özçakar ailesinin bazı yakınları hastane bahçesinde fenalık geçirdi. Kazada hayatını kaybeden kişilerin Antalya'dan Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bir yakınlarının taziyesi için yola çıktıkları öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nizip Devlet Hastanesi Şanlıurfa Gaziantep 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title