Haberler

Tazeoğlu: "Kitaplarımı Kitap Okumayı Sevmeyenler Okuyor"

Türkiye'nin en çok okunan yazarları arasında yer alan yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, gittiği her imza gününde yoğun bir hayran kitlesiyle karşılaşmasına hiç şaşırmadığını belirterek, "Benim kitaplarımı kitap okumayı sevmeyenler okuyor."

Türkiye'nin en çok okunan yazarları arasında yer alan yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, gittiği her imza gününde yoğun bir hayran kitlesiyle karşılaşmasına hiç şaşırmadığını belirterek, "Benim kitaplarımı kitap okumayı sevmeyenler okuyor. Hayatlarında kitaba yer olmayanların da eline kitap vermiş olmak beni inanılmaz mutlu ediyor" dedi.

Tazeoğlu, satış rekorları kıran "Bukre" adlı kitabının imza gününe katıldığı Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye ait Adana Optimum Outlet ve Kahramanmaraş Piazza'da binlerce hayranıyla buluştu. Gördüğü ilgiyi basın mensuplarına değerlendiren Tazeoğlu, "İnsanlar artık yeni nesil yazarlar arıyor. Ben insanların aradıklarını, okumak istediklerini yazıyorum. Okurlarım kitaplarımda kendilerinden birer parça buluyorlar" dedi.

"KAYBOLAN AŞKI BULDULAR"

Kendine has bir tarzı ve kullandığı edebi dille şiir gibi cümlelerden oluşan kitabı Bukre'de, sitem, tutku, arzu, aşk, sevgi ve hayal kırıklığı gibi insanların hayatlarının bir döneminde mutlaka yaşadıkları duyguları dile getiren Tazeoğlu, "Artık aşk kayıp, okurlarım, o kaybolan aşkı burada buldular" dedi.

"Seni İçimden Terk Ediyorum", "Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi", "Mavi Ada Mektupları", "Tutsak Mektuplar", "Araz", "Susacak Var", "Mavi Ev", "Beni Susarken Bölme", "Başka", "Eyvallah", "Kayıp Yüzyılın Prensesi", "Bambaşka", "Söz", "Kıyısızlar" ve "Bukre" adlı kitaplarıyla milyonlara ulaşan Tazeoğlu, yeni kitabının bir yıl sonra okurlarıyla buluşacağını sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahraman Tazeoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title