Haberler

    Taylor Swift'in Koruması Sosyal Medyayı Salladı!

    Dünyaca ünlü yıldız Taylor Swift geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Lily Aldridge ve kızıyla birlikte Disneyland'da eğlence dolu bir gün geçirdi.

    Dünyaca ünlü yıldız Taylor Swift geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Lily Aldridge ve kızıyla birlikte Disneyland'da eğlence dolu bir gün geçirdi. Gün boyunca etkinliklere katılan gönlünce gezen ve rollercoaster keyfi yapan Swift'in yakın koruması bir an olsun yanından ayrılmadı. Öyle ki işine oldukça bağlı olan koruma Taylor Swift'le birlikte rollercoaster'da da yerini aldı.

    Ancak adı açıklanmayan korumanın rollercoaster kamerasına yansıyan pozu, günün en çok paylaşılan karesi oldu. Taylor Swift, Lily Aldridge ve kızının heyecan dolu anlar yaşadığı görüldüğü saniyelerde korumanın soğuk kanlı duruşu, sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Bir anda virale dönüşen poz, korumanın işini ciddiye alışından mı yoksa, rollercoasterın aslında çok da heyecan verici olmayışından mı tartışması başlarken bazı sosyal medya kullanıcıları "Bu adam kim bilir hayatında neler görmüş ki rollercoaster ona en ufak bir heyecan bile vermiyor." yorumunda bulundu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Lily Aldridge Taylor Swift Disneyland Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title