Haberler

Tayfun Talipoğlu'nun Cenazesi Adli Tıp Morgu'na Götürüldü - Izmir

İzmir'de kalp krizi sonucu tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybeden Gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun cenazesi İzmir Adli Tıp Morgu'na getirildi.

İzmir'de kalp krizi sonucu tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybeden Gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun cenazesi İzmir Adli Tıp Morgu'na getirildi.

Talipoğlu'nun Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinde fenalaşması üzerine yakınları tarafından sağlık ekiplerine haber verildi.

Sağlık görevlilerince İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Talipoğlu, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Talipoğlu'nun İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınan naaşı, otopsi yapılmak üzere Bayraklı'daki Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

Albümü üzerinde çalışıyordu

Talioplu'nun oğlu Candaş Yalçın Talipoğlu, Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada babasının krizi nedeniyle öldüğünü belirterek, Talipoğlu'nun daha önce de kalp rahatsızlığı nedeniyle bir kaç kez tedavi gördüğünü, operasyonlar yapılıp, kalbine stent takıldığını söyledi.

Babasıyla yaklaşık bir hafta önce görüştüğünü dile getiren Talipoğlu, "İstanbul'daydı buraya geldi. Kitabını bitirdi, albümü üzerinde çalışıyordu. Yakında, bu hafta içinde çıkarmayı planlıyordu ama görmek kısmet olmadı. İnşallah onun bıraktığı yerden biz devam edeceğiz." dedi.

Kars'ta 1962 yılında dünyaya gelen Tayfun Talipoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe muhabirlikle başlayan Talipoğlu'nun "Bamteli" adlı programı 1995'ten itibaren bazı televizyon kanallarında yayınlandı. Köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu'nun, kaleme aldığı kitapların yanı sıra şiir ve türkü albümleri bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Tayfun Talipoğlu Güzelyalı Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title