Haberler

Tatlıses, Şanlıurfa'da Duygulu Anlar Yaşadı

Şanlıurfa'da düzenlenen Tarihi Kentler Birliği toplantısı kapsamında kente gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendi adına açılan müzik müzesinin açılışına katıldı.

Şanlıurfa'da düzenlenen Tarihi Kentler Birliği toplantısı kapsamında kente gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendi adına açılan müzik müzesinin açılışına katıldı. Gazeteci Savaş Ay'ın hayatını kaybettiğini söyleyen Tatlıses, duygu dolu anlar yaşayıp gözyaşlarına hakim olamadı.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi'nin açılışına; ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Metin Sözen ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yoğun güvenlik önlemleri altında İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi'ne gelen ünlü sanatçı Tatlıses burada ilk olarak müzeyi Başkan Fakıbaba ve beraberindekilerle gezdi. Müze içerisinde bal mumundan yapılan heykelini gören ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, heykelin kendisine fazla benzemediğini söyleyerek heykelden makas alıp öpücük attı. Kendi adına yapılan müzeyi gezdikten sonra kendisini dışarıda bekleyen hayranları için bir konuşma yapan ünlü sanatçı Tatlıses, "Beni yağmur altında bekleyen bütün hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Ben Şanlıurfa'nın ismini tanıtmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Beni en sonunda müzelik ettiler, emeği geçenlere ve Sayın Başkan Fakıbaba'ya çok teşekkür ediyorum. Burası yıllar önce 17-18 yaşlarımda gelip çay içtiğim rahmetli Kazancı Bedih ve rahmetli Seyfettin Sucu'yu dinlediğim Yasin Usta'nın yeridir. Kim aklına gelirdi ki yıllar sonra gün gelecek aradan 30 sene geçecek İbo şöhret olacak ve burada müze açacak. Ben Urfa'yı ve hemşehrilerimi çok seviyorum. Allah herkesten razı olsun" dedi.

Bu arada Savaş Ay'ın hayatını kaybettiğini söyleyen Tatlıses, duygu dolu anlar yaşayıp gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan, müze açılışına ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in yanında getirdiği eşi Ayşegül Tatlıses ve kızı Elif Ada'ya da Şanlıurfalılar yoğun ilgi göstererek alkışlar ve zılgıtlar eşliğinde sevgi gösterisinde bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba İbrahim Tatlıses Savaş Ay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title