Haberler

Tatilleri Zehir Oldu

Elektriği ve Suyu Kesilen Otelde Kalan Tatilciler Perişan Oldu.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, borcu nedeniyle elektrik ve suyu kesilen dört yıldızlı bir otelde (Club İstanbul Otel), kalan 20'si yabancı 100 turist perişan oldu. Turistlerden bir bölümü başka otellere taşındı. Yer bulamayan 3'ü çocuk 10 yerli turist ise geceyi sokakta geçirmek zorunda kaldı. Otelin ruhsat ve vergi levhasının da olmadığı ortaya çıktı.

Bodrum'un Gümbet Mahallesi'nde, yaklaşık 11 yıldır hizmet veren dört yıldızlı, 40 yatak kapasiteli dört yıldızlı bir turistik otelin, üç aylık birikmiş yaklaşık 4 bin 500 TL'lik faturası ödenmediği gerekçesiyle iki gün önce elektrik ve suyu kesildi. Otelde kalan 20'si yabancı 100 turist, şoke oldu. Bir süre beklemelerine rağmen durumun düzelmemesi üzerine turistler, dolandırıldıklarını ileri sürerek, polise şikayetçi oldu. Gündelik ihtiyaçlarını bile karşılayamadıklarını ileri süren turistlerin bir bölümü çevredeki başka otel ve pansiyonlara taşındı. Sezonun en yoğun dönemi olması nedeniyle yer bulamayan 3'ü çocuk 10 yerli turist ise geceyi bavullarıyla sokakta geçirmek zorunda kaldı. Oteldeki 20 Hollandalı turist ise kendilerini getiren Sis Turizm Acentası tarafından başka otellere yerleştirildi. Jandarma ve zabıtanın yaptığı incelemede otelin ruhsat ve vergi levhasının da bulunmadığı belirlendi. Hakkında tutanak tutularak Kaymakamlığa gönderilen otel kapatıldı. Polis, otel yetkililerine ulaşılmasına çalışıldığını bildirdi.

''DOLANDIRILDIK'

Arkadaşıyla tatil için İstanbul'dan gelen 38 yaşındaki İbrahim Duran, dolandırıldıklarını ileri sürerek, ''Tatile geldik, işkence çekiyoruz. İnternette bize otelin havuzlu olduğu, tüm odalarında klima ve soğutma sisteminin bulunduğu gösterildi. Ancak otele geldiğimizde büyük şok yaşadık. Geceliği 75 TL'den, üç gece için 225 TL ödedim. Ancak, bir gece bile kalmadan otelden ayrılmak zorunda kaldım. Elektrik yok, sular akmıyor, Pislikten havuza giremiyoruz. Daha denize bile ayağımı sokamadım. 'Paramı geri istiyorum' ancak muhatap olacak kimse yok. 10 yıldır her yaz tatile gelirim ancak böyle rezalet görmedim. Tatilimi yarıda kesip İstanbul'a döneceğim' dedi.

''DAVACI OLACAĞIZ'

Müşterilere karşı zor durumda kaldıklarını ve yaklaşık 15 bin TL maddi zarara uğradıklarını ileri süren Sis Tuzim Acentası Genel Müdürü Coşkun Çelebi, ''Böyle sorumsuz bir tesis görmedim. Otelde 20 Hollandalı müşterimiz kalıyordu. Bu konuklarımızın tamamını otelden çıkartarak çevredeki diğer pansiyonlara yerleştirmek zorunda kaldık. Maddi kaybımızın yanında prestij ve güven kaybına da uğradık. Bu otel ile tüm ticari bağlantılarımızı kestik, 10 gün içerisinde adli makamlara başvurarak davacı olacağız. Otel yetkilileri, bize otelin sezona hazır olduğunu ve müşter kabul edeceğini belirtmişti ancak tesisisn havuzunun dahi pislik içinde olduğu ortaya çıktı, büyük talihsizlik yaşadık. Mağdur olan müşterilerimizi gündüz Bodrum'da mavi tura, gece ise Halikarnas Disko'da ücretsiz eğelenebileceğiz. Bylelikle biraz olsun mağduriyetlerini gidermeye çalışacağız' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title