Haberler

Taşların Uğuru Şampiyon Yaptı

Güncelleme:

Souvenır 2010'un Şampiyonu Akman Taşların Uğuru Şampiyon Yaptı

İzmir'de 21. kez düzenlenen SOUVENIR 2010 Hediyelik Eşya Günleri gerek katılımcıları gerekse ziyaretçileri açısından eğlenceli etkinliklerle sürüyor. Geleneksel Tavla Turnuvasına bu sene 75 katılımcı ilgi gösterdi. Ziyaretçi sayısı, tanıtım ve sıcak satışlardan oldukça memnun olan katılımcılar, turnuvaya neşeyle katıldı. Kıyasıya mücadeleyle geçen turnuva 5 gün sürdü. Final karşılaşmalarının ardından dereceler belirlendi.

Katıldığı turnuvanın başından sonuna üzerinde yeşim taşları taşıyan Akman Bijuteri'nin sahibi Sebahattin Akman SOUVENIR 2010'un şampiyon tavlacısı oldu. Ergüz Hediyelik'den Abdullah Çamcı ikinci olurken Çetin Medikal'dan Turgay Çetin üçüncülüğü kazandı. Dereceye girenlerin kupa ve ödüllerini Gençiz Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çizmeci verdi. Çizmeci, Yeni yıla neşeli girmeye hazırlanan katılımcıların neşe dolu bir turnuva yaşadığını söyledi.

Stres attıran, uğuruna inanılan taşları yanından eksik etmeyen SOUVENIR'ın şampiyonu Akman, Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer'e meydan okudu. Önceki yılın da şampiyonu olduğunu hatırlatan Akman, "Gençer ben şampiyonlarla tavla oynarım demişti gelsin de geçsin karşıma" dedi.

31 Aralık akşamına kadar tek çatı altında binlerce hediyelik eşyayı bulabilecek olan vatandaşlar Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nı sabah saat 11.00'den, akşam 22.00'ye kadar ziyaret edebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title