Haberler

Taşındıkları Evin Havalandırma Boşluğunda Eski Kiracının Cesedini Buldular

Güncelleme:

ABD'de 2015'ten beri kendisinden haber alınamayan 61 yaşındaki kadını, eve yeni taşınan kiracılar buldu. Yaşlı kadın, cesedi fareler tarafından parçalanmış halde havalandırma boşluğunda yatıyordu.

ABD'nin Texas eyaletinde tuttukları evin havalandırma boşluğunda ceset bulan yeni kiracılar hayatlarının şokunu yaşadı.

3 YILDIR HABER ALINAMIYORDU

2015 yılında bir anda ortadan kaybolan Mary Stewart Cerruti'den 3 yıl boyunca haber alınamadı. Ta ki eve yeni taşınan kiracılar farelerden geriye sadece kemikleri kalmış bir ceset bulana kadar.

GEVŞEK BİR TAHTA SONUNU GETİRDİ

Çatı katında gevşek bir tahtaya basan 61 yaşındaki kadın, çatıdan düştü ve evin duvar alanı arasındaki boşluğa sıkıştı. Tek başına düştüğü yerden çıkmayı başaramayan kadın, havalandırma boşluğunda hayatını kaybetti.

GERİYE BİR KAÇ PARÇA EŞYASI KALDI

Evde bulunan kemiklere yapılan adli tıp testinde iskeletin evin eski kiracısına ait olduğu kesinleşti. Yaşlı kadından geriye çürümüş kıyafetler, spor ayakkabısı ve bir çift gözlük kalmıştı.

MÜNZEVİYDİ

Yaşlı kadının ölümünden önce de münzevi bir hayat sürdüğü ve evinin pencerelerini duvar kağıtları ile kapadığı öğrenildi. Evin duvarları arasında bir insanın sığabileceği kadar boşluk bulunduğunu açıklayan yetkililer, çatı katından düşen kadının burada sıkışıp bir süre sonra açlık ve susuzluktan hayatını kaybettiğini düşünüyor.

HAYVANLAR TAHRİP ETTİ

Kadının ölüm nedeninin tam olarak belirlenememesinin sebebinin hayvanlar tarafından cesedinin büyük oranda tahrip edilmesi olduğu açıklanırken kemiklerinde herhangi bir travma izi bulunmadığı söylendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Teksas Mola 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (23)

Burası Düzce:

Batıda çoluk cocuk yok olsa da kapı dışarı attıkları için böyle ölüyorlar. O yüzden en az 3 çocuk.

19
33
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

batıdaki yaşamın özeti işte. yalnız yaşam ve yalnız bir ölüm. herkes o kadar yalnız ve kendi dünyalarına o kadar odaklı ki havalandırma boşluğundan gelen sese kulak dahi vermiyor. ve malesef ki acı çeke çeke yardım isteye isteye geliyor ölüm. ne kadar acı.

37
13
yanıtYanıtla
TUTORUTTO:

ALLAHA İMAN ETMEYENLERİ BEKLEYEN SON KABİR AZABI BUNDANDA BETERDİR YILAN ÇIYAN AKREP FARE VE DİĞER MUZARRATLARI BESLEYEN BEDENİMİZ ALLAHIM SEN KORU

17
22
yanıtYanıtla
XY:

SANAMI KALDI BUNU SORGULAMAK ?

yanıt4
yanıt3
yine mi adana diyen adam:

uzucu bir durum.

30
2
yanıtYanıtla
PUHAHA:

İyi baktınızmı belki yaşıyodur

7
25
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Allah ölümünde hayırlısını versin. dedikleri gibi ölmüşse gerçekten korkunç yavaş yavaş can vermek

28
0
yanıtYanıtla
Gelistir kendini:

Nil diye biri muge anliyi acin izleyin diyor Başka işi gücü yok sanirim Kendini geliştirmek yerine Psikoloji bozucak programlari izliyor millet Bu programlarin tamamı yasaklanmali arkadaş Facebook ta osmanlılar sayfasi var girin okuyun faydali bilgiler var Geliştirin kendinizi...

7
17
yanıtYanıtla
Mezarci:

Bul kariyi al gözlugu

1
21
yanıtYanıtla
leo61:

ölümünde hayirlisi..

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title