Haberler

Tasavvuf Konseri ile Hoş Bir Gece

Güncelleme:

İnegöl Belediyesi Erkekler Tasavvuf Müziği Korosu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Sarayında unutulmaz bir konser verdi.

Geceye katılanlar hem manevi bir haz yaşadı, hem de Peygamberimiz için okunan dualara eşlik etti.

İnegöl Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen konserde, hepsi imamlardan oluşan Erkekler Tasavvuf Müziği Korosu, Şef Diler Yalaza nezaretinde, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle İnegöllü sanatseverlere hoş bir gece yaşattı. Konsere İlçe Kaymakamı Aziz İnci ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve İlçe Müftüsü Bayram Canbey de katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan gecede bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Bayram Canbey, Kutlu Doğum Haftasının 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlandığını belirterek, hafta boyunca düzenleyecekleri etkinliklere tüm ilçe halkını davet etti.

Gürel Balkan'ın 'Bu aşk bir bahri ummandır' parçasının seslendirmesiyle start alan konser, koronun 'Yarabbi' ve 'Güzel aşk' adlı parçalarını seslendirmesiyle devam etti. Koroda bulunan imamlar, daha sonra ise ezan okudular. Koronun 'Settar Allah' ilahisini seslendirmesinin ardından sahne alan Nazmi Özden 'Gönül Hayran Allah Allah' ilahisini, Saadettin Avni Leblebicioğlu 'Lailaheillallah', Gürsel Gözütok 'Affet İsyanım Benim Halim Yaman' ilahilerini solo olarak seslendirdiler. Konser, koronun 'Bilmem Nideyim' parçasının seslendirilmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title