Haberler

Tasarladıkları Kıyafetlerle Mezuniyet Töreninde Podyuma Çıktılar

Bursa'da, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, ikinci dönem mezunlarını verdi.

Bursa'da, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, ikinci dönem mezunlarını verdi. Moda tasarım bölümü öğrencileri, törende düzenlenen defilede hazırladıkları kıyafetleri podyumda kendileri sergiledi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Vali Şahabettin Harput, Okulun Mütevelli Heyet Başkanı Faruk Saraç'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Renkli ve coşku dolu görüntülerin yaşandığı törende, Moda Tasarımı, İşletme Yönetimi, Lojistik ve Dış Ticaret Programı bölümlerinden toplam 250 öğrenci mezun oldu. Organizasyon kapsamında düzenlenen defilede, Moda Tasarım Bölümü öğrencileri kendi hazırladıkları kıyafetleri giyerek podyuma çıktı.

İSTANBUL'DA EĞİTİM ALACAKLAR

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu'nun bu dönemki mezunlarından Cansu Nur Süngü birinci, Ebru Güler ikinci, Şefika Büşra Hacı ise okul üçüncüsü oldu. Tören sonras, Bursa'daki okulunun modanın Oxford'u olduğunu söyleyen Faruk Saraç, "Bu bizim için gurur ve mutluluk verici bir olay. Başta il yöneticilerine, katkısı olan herkese, özellikle de çocuklarını bize emanet eden ailelere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Eğitimle ilgili planlarını da anlatan Saraç, Bursa'dan mezun olan başarılı öğrencilerin gelecek yıldan itibaren İstanbul'da açtığı Moda Akademisi'nden de faydalanacaklarını söyledi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahabettin Harput Faruk Saraç Moda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title