Haberler

Tarsus'ta Mavi Kapak Sevindirdi

Güncelleme:

Şehit Yurdakul Alcan İlköğretim Okulu öğrencileri, biriktirmiş oldukları mavi kapaklar 2 engelli öğrenciyi sevindirdi.

Okul öğretmeni Ülkü Ergen Bebek'in öncülüğünde öğrenciler topladıkları 400 kg. mavi kapağı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne teslim etti. Belediye yetkilileri ise kapaktan elde edilen gelir ile 2 adet tekerlekli sandalye alıp, engelli öğrencileri sevindirdi.

Okulda yapılan törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Sefa Demir, öğrencilere teşekkür etti.

Demir, "Engelliler Günü'ne atfen bugün burada sizlerin ve okulunuzun yapmış olduğu örnek davranışı takdir ediyorum. Tabii bu ekip çalışmasıdır müdürünüz ve öğretmenleriniz ve siz değerli çocuklarımız bu kapakları toplayarak bir emek sarf ettiniz ve bu emeğin karşılığında iki engelli vatandaşımızın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladınız. Bu projede ve uygulamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerin örnek ve büyük bir hizmet yaptıklarını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, öğrencilerin gözlerinde öptüğünü söyledi.

Başkan Kocamaz, "Ağaç yaş iken eğilir. Gençliğinizde, çocukluğunuzda nasıl bir terbiye nasıl bir eğitim aldıysanız gelecekte ömrünüzün bundan sonraki döneminde de aynı doğrultuda hareket edersiniz. Bu ülke için, aileniz için, kentiniz için ve çevrenizdeki insanlar için yardımcı olmaya çalışırsınız. Bugün sembolikte olsa bu güzel bir kampanya emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu ülkenin, ailenizin, çevrenizin, kentin sizden beklediği çok önemli işler var. Yüce önder Atatürk'ün belirttiği gibi bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Biz sizlere güveniyoruz. Ülkemizin geleceğinin sizlerin o aydınlık bakışlarında öğretmenlerinizin gösterdiği yolda şekilleneceğini düşünürken önümüzün açık olacağını düşünüyoruz. Ve sizleri bugüne kadar sevdik bundan sonrada seveceğiz. Bu gayretli ve hayırlı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda aynı şevk ve coşkuyla başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kasım Ekenler Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Nala Kaplan ve Yenice'de okuyan Hatice Nur Karataş'a sandalyeleri törenle teslim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sefa Demir Tarsus Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title