Haberler

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, kente kazandırılan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

Güncelleme:

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, kente kazandırılan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Bozdoğan, 'Sağlık Yerleşkesi' projesi, 'Kleopatra Kent Meydanı' projesi ve ikinci ekmek fabrikası çalışmalarını yerinde inceledi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, kente kazandırılan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Bozdoğan ilk olarak, 'Sağlık Yerleşkesi' projesinin devam eden inşaat çalışmalarını inceleyerek, görevlilerden bilgi aldı. İş sağlığı ve güvenliği, meslek hastalıkları, çevre sağlığı, ana çocuk sağlığı ve spor sağlığı gibi birçok alanda faaliyet gösterecek olan yerleşkenin, bir ilk olma özelliği taşıdığını belirten Bozdoğan, bu projenin Tarsus halkının sağlık hizmetlerine erişimine büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Bozdoğan, "Tarsus'ta sözünü verdiğimiz sağlık yerleşkesi için geri sayım başladı. Tarsus'a büyük kazanımlar sağlayacak yerleşkenin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Çok yakında tamamlıyoruz. Kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Tarsus Kent Meydanına kavuşuyor

Başkan Bozdoğan, Caminur Mahallesi'nde devam eden ' Kleopatra Kent Meydanı' projesini de ziyaret etti. Bu önemli meydan, Tarsus'un merkezi bir noktasında konumlanacak ve halkın sosyal etkileşimini artıracak. Tarsus Belediyesinin en büyük ve en önemli projelerinden biri olan Kent Meydanı Projesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Arkeopark niteliği taşıyan meydanın tamamlanmasıyla, gerek Tarsus'ta yaşayan gerekse Tarsus'u ziyaret eden birçok insana, şehrin çok katmanlı zenginliğini gözlemleyebileceği, keyifle vakit geçirebilecekleri örnek bir yaşam alanı sunulacak. Başkan Bozdoğan, Kent Meydanının devam eden çalışmalarına değinerek, "Yıllardır özlemle kavuşmayı beklediğimiz meydanımıza kavuşuyoruz. Kleopatra Kent Meydanımızın devam eden çalışmalarında incelemelerde bulunduk. Alanda çalışmalar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Bozdoğan, ekmek fiyatlarının artışına çözüm olacak ikinci ekmek fabrikasının çalışmalarını da yerinde inceledi. Fabrikada üretilecek ekmeğin uygun fiyatı sayesinde Tarsus halkının ekonomik yükü hafifleyecek ve ekmek alımında yaşanan zorlukların önüne geçilecek. Bozdoğan, projelerin vatandaşlarla buluşması için gün saydıklarının müjdesini vererek, "Vatandaşlarımızın refahını ve yaşam kalitesini arttıracak olan projelerimiz bir bir hayata geçiyor. Projelerimizin kentimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haluk Bozdoğan Kleopatra Tarsus Ekmek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title