Haberler

Tarkan'ın "Geççek" şarkısı Cübbeli Ahmet Hoca'yı rahatsız etti

Güncelleme:

Konuk olduğu programda Tarkan'ın sosyal medyada büyük ses getiren "Geççek" şarkısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Millete bir teselli bahşetmek amacındaysan, korona bitmiş, hastaneler rahatlamış bu zamanda mı teselli veriyorsun?" ifadelerini kullandı.

TV100 ekranlarında yayınlanan 'Kayıt Dışı' programına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, Tarkan'ın büyük ses getiren "Geççek" şarkısı hakkında da yorum yaptı.

"BU ZAMANDA MI TESELLİ VERECEKSİN?"

Şarkının sözlerini eleştiren Cübbeli, "Tamamen sokak lafları, çarşı pazar. Ama toplumda alıcısı var. Niye bunu bir buçuk, iki senedir yazmadı bilmiyoruz. Millete bir teselli bahşetmek amacındaysan, korona bitmiş, hastaneler rahatlamış bu zamanda mı teselli veriyorsun? Şimdi seçimde şarkıyı hangi parti kullanacak? Bakalım bu telifi partilere kullandıracak mı bu da çıkacak" dedi.

"DÖNEMSEL OLARAK MANİDAR"

"Dolar bulunur, vatan bulunmaz" diyen Cübbeli, şarkının çıkış sürecine atıfta bulunarak "Dönemsel olarak manidar olmuştur. Neden bu zaman kadar çıkarmadı bilemeyiz tabii ama biraz garip" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Bayram Alptekin:

Hele şükür hocam bu defa doğru bir yorum yaptın..

67
187
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Hocam cambazlik yapma:)) korona bittiğine dair net bir bilgi sahibi isen bence sorun olmaz GEÇCEK diye bir ilahi yazsaydın bu bizi sevindirir ve hep birlikte sizin doğrultunuzda geçcek derdik. Geçcek neyi ifade ediyor sizde biliyorsunuz:)))

173
76
yanıtYanıtla
vatandaş:

Hastane rahatlaması da ayrı bir mevzu. Söz de kuyruk yok ama millet evinden kuyruğa giriyor artık. mesela annem endoskopi olması lazım mide rahatsızlığından acısından duramıyor doktorlar 1 sene sonraya randevu veriyor. Herşey göstermelik oldu ve tüm sistem altı boş bir şekilde gidiyor bakalım.

184
57
yanıtYanıtla
Mehmet Orde:

Sen kimsinlan

54
117
yanıtYanıtla
kenan turgut:

Yapmasa daha mı iyi olacaktı. yaptı senin hayatında ne değişti. ne zararı var. eğlen geç. bı salın insanları artık ya.

71
70
yanıtYanıtla
Leonidas:

Ekmek kesilecek diye korkuyorsun değil mi?

85
56
yanıtYanıtla
bekir yapici:

biz sehir hastahanelerini bedava yaptik kuyruklarida kaldirdik gibi asli astari olmayan milletin tamamini saftirik yerine koyan bir söylem var kuyruk yok cünki alabilene randavü sistemi var ayrica bedava falanda degil bunlar halktan kopuk imkani bol güzel kendi kurduklari bir dünyada yasadiklari icin hayat onlara güzel korkularida bu lüks ve satafati kaybetmek.

82
52
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Memelekette yeşil kart başta olmak üzere her türlü hizmet ve imkanlardan yararlanıp buradan klavyeden nankörlük edepsizlik yapmak, değerli şahsiyetlere hakaret etmek sadece onursuzların işidir.

yanıt49
yanıt61
bekir yapici:

bir parti icin yazdigini farz edelim o partiyi tutmayanlar " beraber islandik bu yagmurda veya hani benim recebim" sarki ve türküsünden rahatsiz oldularmi?yarasi olan gocunur hesabi akp ve yandaslari aslinda korona icin yazilmis bir sarkiya tepki vererek seytani uyandirdilar.

81
49
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Cnn dede izlediğimde tamamen bir tarafa gecmiştin sebebi birşeylerle korkutulmandı biliyorum zorunlu konuşuyorsun

74
38
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title