Haberler

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Eker Adıyaman'da

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Gap Kalkınma Platformu 4. Yürütme Kurulu Toplantısı İçin Adıyaman'a Geldi.

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, GAP Kalkınma Platformu 4. Yürütme Kurulu Toplantısı için Adıyaman'a geldi.

GAP İdaresi tarafından Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde düzenlenen GAP Kalkınma Platformu 4. Yürütme Kurulu Toplantısı'na Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker başkanlık yaptı. Özel uçakla Adıyaman Havaalanı'na inen Eker'i Adıyaman Valisi Halil Işık ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile daire müdürleri karşıladı.

GAP İdaresi tarafından organize edilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Adana milletvekili Vahit Kirişçi, Adıyaman milletvekilleri Hüsrev Kutlu, Ahmet Aydın, Şevket Gürsoy, Mehmet Erdoğan, Diyarbakır milletvekili Kutbettin Arzu, Siirt milletvekili Arif Demirkıran, GAP İdaresi Başkanı Muammer Özgül, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, ATSO Başkanı Zafer Ersoy, TOBB Hazır Giyim Meclis Başkanı Umut Oran, ilgili kurum müdürleri, işadamları ve

GAP İdaresi'nden yetkililer katıldı. Toplantıya katılmak için gelen bazı belde ve ilçe belediyesi temsilcileri, GAP İdaresi yetkilileri tarafından içeri alınmadı. Bakan Eker, toplantı öncesinde valilik şeref defterini imzaladı.

Bakan Eker, toplantının basına açık olan kısmında yaptığı açıklamada, GAP ile ilgili bu tür toplantıların çok önemli olduğuna dikkat çekerek platformun değişik temsilcilerden oluştuğunu belirtti. Eker, "Kasım ayında 3.'sünü Siirt'te yaptığımız GAP Kalkınma Platformu Yürütme Kurulu Toplantısı'nın 4.'sünü Adıyaman'da gerçekleştiriyoruz. GAP entegre bir proje olması nedeniyle bütün sektörlerin işbirliği son derece önemlidir. Bu, Türkiye'de GAP'ın kalkınmasına gönül vermiş işadamları, bölge milletvekilleri,

GAP İdaresi ve bürokratlardan oluşan geniş bir platformdur; gerek GAP gerekse yerel diğer projelerin tartışıldığı, görüşlerin dile getirildiği, yeni önerilerin konuşularak ilgili yerlere rapor edildiği bir platform olması nedeniyle çok önemlidir" dedi.

(AA-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title