Haberler

Tarım Fuarında Yaban Hayvanları Standı Büyük İlgi Gördü

Van'da düzenlenen Doğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda ilk kez hayvan tahnitlerinin sergilendiği bir stand açıldı.

Van'da düzenlenen Doğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda ilk kez hayvan tahnitlerinin sergilendiği bir stand açıldı. YYÜ Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan stand büyük ilgi gördü.

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kongre Merkezi'nde bu yıl 6'ncısı düzenlenen ve 70 firmanın katıldığı Doğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı. Fuarda gıda, tarım araçlarının yanı sıra YYÜ Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından çoğu nesli koruma altında bulunan kuş, vaşak, ayı gibi hayvanlara ait tahnitler sergilendi. Küçük, büyük herkesin ilgi gösterdiği stand, fuarın en çok ziyaret edilen standları arasında yer aldı.  YYÜ Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Doç. Dr. Lokman Aslan, fuara renk katmak için böyle bir stand açma gereği duyduklarını söyledi. Yaban hayvanlarına insanların gösterdiği ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Doç. Dr. Aslan, standı ziyaret edenlere tahnidi sergilenen hayvanların özelliklerini tek tek anlattı. Standı ziyaret edenlere ayrıca sokak hayvanlarını beslemeleri için yemek ve su kabı dağıtıldı.

- Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Lokman Aslan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title