Haberler

Tarihçi Yazar Talha Uğurluel'i, Maceracı Olarak Bilinen Murat Yeni Ele Vermiş

Güncelleme:

FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Murat Yeni'nin ifadesi doğrultusunda tarihçi-yazar Talha Uğurluel gözaltına alındı. FETÖ'nün heyet toplantılarına katıldığı belirlenen Uğurluel, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Murat Yeni'nin ifadesi sonrası tarihçi-yazar Talha Uğurluel İstanbul'daki ikametinde gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yenişafak'ın haberine göre, kamuoyunda "maceracı" olarak bilinen Murat Yeni'nin ifadesinde, FETÖ'nün yayın organı kapatılan Samanyolu TV'deki sohbet programlarına katılanlar arasında Uğurluel'in de olduğunu söylemesi üzerine harekete geçen Erzincan Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri Uğurluel'i gözaltına aldı. "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan cezaevine gönderilen Uğurluel'in Murat Yeni ile birlikte mütevelli heyet toplantılarına katıldığı öne sürüldü.

Tarihçi Yazar Talha Uğurluel'i, Maceracı Olarak Bilinen Murat Yeni Ele Vermiş

KUDÜS'TEN FİRAR

Kullandığı aracın plakasının "FG" olduğu iddia edilen Talha Uğurluel'in Kudüs'e düzenlediği "tarih turu" adlı gezilerin "FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırma operasyonu" olduğu da iddia edildi. Bu turlara katılan bazı kişilerin Kudüs'e ayak basar basmaz kayıplara karıştığı da öne sürüldü. Murat Yeni'nin Erzincan'a gittiği dönemlerde FETÖ'nün Erzincan mütevelli heyet toplantılarına katıldığı ortaya çıkmıştı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Erzincan'daki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan tarihçi yazar Talha Uğurluel, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

Tarihçi Yazar Talha Uğurluel'i, Maceracı Olarak Bilinen Murat Yeni Ele Vermiş

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Talha Uğurluel Murat Yeni Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (2)

YusuFB:

yıllardır yerel tv kanallarında milleti dolandırırken neden müdahale etmediniz

0
0
yanıtYanıtla
Sahin:

Hersey macera..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title