Haberler

Tanju Özcan, canlı yayında Abdüllatif Şener'i yerden yere vurdu: Kılıçdaroğlu'nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvendiği için eleştirdim

Güncelleme:

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'den istifa ettiğini ve Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyen Abdüllatif Şener'e demediğini bırakmadı. Canlı yayına bağlanan Özcan, "Kılıçdaroğlu'nu yıllarca bu yüzden eleştirdim. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yaptığı için. Size verilecek çok fazla cevabım yok değmezsiniz." dedi.

Son dönemlerde CHP Genel Merkezi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan eski CHP Milletvekili ve AK Parti kurucusu Abdüllatif Şener, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Şener, CHP'den istifa ettiğini ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyledi.

"CHP'DEN ADAY OLSAYDIM, OY VERECEKTİM DEMEYE GETİRDİNİZ"

Şener'in sözleri sonrası canlı yayına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şener'i yerden yere vurdu. Sert sözlerle Şener'e yüklenen Özcan, "Ben CHP'den aday olsaydım CHP'ye oy verecektim demeye getirdiniz. CHP'den aday olamadığınız için başkasına oy verdim dediniz. İşte sizin gibiler için biz deriz ki parti varsa ben varım parti yoksa ben yokum." dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NU YILLARCA BU YÜZDEN ELEŞTİRDİM"

Özcan sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben Kılıçdaroğlu'nu yıllarca bu yüzden eleştirdim. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı. Bugün benim bütün sorularımın cevaplarını vermiş oldunuz. Teşekkür ediyorum. Size verilecek çok fazla cevabım yok. Çünkü değmezsiniz"

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Abdüllatif Şener Tanju Özcan Siyaset Bolu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

AGulden:

Yanlis yaptigini dusndugun chp'de duruyorsan sende onlar kadar hatali degilmisin?

65
45
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Badem bıyıklı Kemal Kılıçdaroğlu nu niye chp nin başında diye sormazlarmi adama, ya bunlarin tartismalari bile elle tutulur değil lak luk.

43
49
yanıtYanıtla
Vehbi :

Rüzgarin yönünü fark edip Imamin yaninda saf tutmak

31
3
yanıtYanıtla
Halil Kurdal:

CHP'li değilim ama bu adam CHP'nin başına geçerse Hayatımda ilk defa CHP'ye oy veririm

14
5
yanıtYanıtla
Harun IBIS:

Bence chp yi toparlayacak dik duruşuyla karakteri ve şahsi kişiliğiyle tanju beyden başka bir kişi daha yok eski milliyetçi atatürkçü chp ancak böyle geri gelir

15
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title