Haberler

Taner Taş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde HDP Burdur belediye başkan adayı Taner Taş oldu.

31 Mart seçimlerinde HDP Burdur belediye başkan adayı Taner Taş oldu. HDP adayı Taner Taş, Burdur belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? Burdur belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan HDP Burdur belediye başkan adayı Taner Taş ile ilgili seçim sonuçları ve Burdur belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. HDP Burdur belediye başkan adayı Taner Taş oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Burdur belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. Burdur aday yarışı ve Burdur seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

Burdur Seçim Bilgileri

  • Burdur belediyesi için toplam sandık sayısının 194 olduğu belirlendi.
  • Burdur belediyesi için açılan sandık sayısının ise 193 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • Burdur belediyesi için katılım oranının ise % 87,27 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • Burdur toplam seçmen sayısının ise 58.760 olduğu belirlendi.
  • Burdur belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 51.278 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

HDP Burdur Belediye Başkan Adayı Taner Taş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde HDP Burdur belediye başkan adayı olarak gösterilen Taner Taş, Burdur yarışında % 0,32 oranında aldığı oy ile 5'nci oldu. Taner Taş toplamda 159 adet oy sayısına ulaştı.

Taner Taş Kimdir?

Taner Taş seçim sonuçları

Taner Taş, 1993 yılında İskenderun Lisesini bitirdi. HDP'de çeşitli görevlerde bulunan Taş, inşaat sektöründe çalıştı. 27. Dönem HDP Burdur Milletvekili adayı olan Taş, evli ve 1 çocuk babasıdır.

HDP Burdur belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Taner Taş Burdur Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title