Haberler

Talat Bulut Hakkında Açıklamalarda Bulunan Ayşegül Çınar Kimdir?

Güncelleme:

Konuk olduğu ''2. Sayfa'' programında dizi seti ve Talat Bulut hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Ayşegül Çınar kimdir?

Dizi setinde taciz iddialarının ardından 'un dizisinden ayrılacağı söyleniyordu. Konuyla ilgili , ''İlk başlarda sette hepimizin konsantrasyonu dağıldı. Çekimler birkaç kez tekrar edildi. Çünkü gerginlik hakimdi. Ben, 'un böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Öyle bir şey olsa hepimiz hissederdik. ''

Talat Bulut Hakkında Açıklamalarda Bulunan Ayşegül Çınar Kimdir?

ŞEVVAL SAM İLE TALAT BULUT'UN ARASI BOZUK

ile 'un arasının henüz düzelmediğini söyleyen ,''Sadece çekim için bir araya geliyorlar. Talat Bulut' a ayrı bir karavan getirildi bu haberler çıktıktan sonra. Eskiden herkes aynı karavanda kalırdı. Olaydan sonra Özge Ş. ile bir iletişime geçmedim. Talat Bulut'un kızıyla yazıştım bu olaylar olduğunda. 'un kızı, çıkan haberlere çok üzüldü, çok kırıldı. Aralık ayında İstanbul'a dönecek. Özge Ş. şu anda bizim dizinin setinde çalışmıyor. Hatta başka bir dizide de çalışmıyor. Talat Bulut'u şu anda iki tane kız giydiriyor hatta.'' şeklinde konuştu.

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR?

Genç oyuncu , 1999 yılında Antalya'da doğdu. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Çınar, küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak istiyordu. Ayşegül Çınar, Fox ekranlarında sevenleriyle buluşan ''Yasak Elma'' dizisiyle ilk kez izleyiciyle buluştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ayşegül Çınar Talat Bulut Çınar Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title