Haberler

Talabani'nin Türkiye Ziyareti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabi'nin Ne Zaman Türkiye'ye Geleceğine İlişkin Bir Soruya, "Açıklanınca Görürsünüz. Programımız Yok Daha" Cevabını Verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabi'nin ne zaman Türkiye'ye geleceğine ilişkin bir soruya, "Açıklanınca görürsünüz. Programımız yok daha" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Gül; Kalkınma İçin İslami Dayanışma Fonu Paneli Heyeti ile Karaman Milletvekilleri Mevlüt Akgün, Hasan Çalış ve Lütfi Elvan, Karaman Valisi Fatih Şahin, Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk ve beraberindeki heyeti ayrı ayrı kabul etti. Çankaya Köşkü'ndeki kabuller, görüntü alınmasının ardından basına kapalı gerçekleştirildi. Gül, Kalkınma İçin İslami Dayanışma Fonu Paneli Heyeti'nin kabulünde gazetecilerin 'Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'yi ne zaman ağırlayacaksınız?' sorusuna, "Açıklanınca siz de o zaman görürsünüz" karşılığını verdi. 'Bu hafta mı ağırlayacaksınız?' sorusuna ise Gül, "Açıklanınca görürsünüz. Programımız yok daha" cevabını verdi.

(TAN-EDA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title