Haberler

Taiwan Excellence Günleri'nde Atiye Rüzgârı

Güncelleme:

TAITRA tarafından İstinye Park'ta ödüllü 42 Tayvanlı firmanın katılımı ile düzenlenen 'Taiwan Excellence Günleri'nin açılışına katılan Atiye bir kez daha gönülleri fethetti.

Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından İstinye Park'ta ödüllü 42 Tayvanlı firmanın katılımı ile düzenlenen 'Taiwan Excellence Günleri'nin açılışına katılan Atiye bir kez daha gönülleri fethetti. Atiye, muhteşem performansı ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni topladı. Tayvan'ı henüz ziyaret edemediğini, ancak en kısa zamanda muhakkak görmek istediğini belirten Atiye, "Kullandığım birçok teknolojik ürünün aslında Tayvan markalı olduğunu bu etkinlik vasıtası ile fark ettim. Taiwan Excellence Günleri'nde standları ziyaret eden herkesin de en az benim kadar etkileneceğine ve şaşıracağına eminim. Hepsi teknolojisi inanılmaz yüksek ürünler. Burada çok farklı bir deneyim yaşamaya hazır olun." dedi.

Tayvan üretimli 42 markaya ait 110'dan fazla ürünün yer aldığı etkinlik 1 Ekim tarihine kadar da ziyaretçilere açık olacak.

TAIWAN EXCELLENCE GÜNLERİ'NE KATILAN FİRMALAR

Acer, Align, Asus, Aver, Avision, Cashido, Chanson, Draytek, Easywell, Franz, Fsp, Fushankodo, Gamebike, Getac, Gigabyte, Hec, Dti, Inadays, Justmobile, Justpowe, Kentfa, KW-trio, Magimags, Orange, Plustek, Ricco, Sabs, Sapido, Silicon Power, Strida, Teco, Thermaltake, Thermedic, Transcend, Ubike, Ucheer, Union, Zincaarte, Zyxel

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstinye Tayvan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title