Haberler

Taiwan Excellence Günleri'nde Atiye Rüzgârı

Güncelleme:

TAITRA tarafından düzenlenen 'TaiwanExcellence Günleri'nin açılışı İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Atiye performansı ile gerçekleştirildi.

Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından düzenlenen 'Taiwan Excellence Günleri'nin açılışı İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Atiye performansı ile gerçekleştirildi.

Ünlü sanatçı Atiye'nin dans showları ve büyüleyici sesiyle açılışı yapılan etkinlikte, Atiye bir kez daha gönülleri fethetti. Atiye, muhteşem performansı ve sempatik tavırlarıyla da büyük beğeni topladı.

Türkiye'de Tayvan markalarına yönelik tüketici farkındalığını artırmak amacıyla 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Taiwan Excellence Günleri, birbirinden farklı ve değerli hediyelerin dağıtılacağı görkemli showlar ve heyecanlı yarışmalar ile devam edecek. Tayvan üretimli 42 markaya ait 110'dan fazla ürünün yer aldığı etkinlik 1 Ekim tarihine kadar da ziyaretçilere açık olacak.

İngiltere, Brezilya, Hindistan, Endonezya ve Çin'de de gerçekleştirilen 'Taiwan Excellence Günleri' Tayvan Ekonomi Bakanlığı'na bağlı Tayvan Dış Ticaret Ofisi(BOFT) girişimi olarak, Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (TAITRA)vasıtasıyla gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstinye Tayvan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title