Haberler

"Tahliye Olduğuma Sevinemedim"

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Amatör Şubeler Koordinatörü Cemil Turan, tahliye kararının ardından ilk kez konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Amatör Şubeler Koordinatörü Cemil Turan, tahliye kararının verilmesinin ardından sevinemediğini belirterek, "Sevinç yaşayamadım. Çünkü orada benim arkadaşlarım kaldı. Benim vücudum dışarı çıktı ama aklım ve kalbim daima orada" dedi.

Cemil Turan tahliyesinin ardından ilk kez Fenerbahçe Televizyonu'na konuştu. Turan'ın yaptığı özel açıklamalardan satır başları şöyle:

Tahliye olalı 3 gün oldu ve bugün benim doğum günüm. Sevinci ve üzüntüyü bir arada yaşıyorum. Tahliye kararı verildiği andan itibaren, bunu çok samimi olarak söylüyorum. Sevinç yaşayamadım. Çünkü orada benim arkadaşlarım kaldı. İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan benim için kardeşten öte insanlar. Onları orada bırakıp, benim dışarı çıkmam çok zor bir olay. Bu durumu kelimelerle anlatamıyorum. Tabi ki torunlarıma ve aileme kavuştuğum için mutluyum. Ailemin mutlu olması ben daha fazla mutlu eden bir durum ama içerden çıkarken de söylemiştim. Benim vücudum dışarı çıktı ama aklım ve kalbim daima orada kalıyor. Dışarı çıkalı 2 gün oldu ve hala da onları düşünüyorum. İnşallah da yarın savcılıktan izin aldıktan sonra onları ziyarete gideceğim. Onlardan ayrı kalmak çok zor bir durum

"TARAFTAR İŞTE BU"

Bütün taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Taraftarın desteği ilk günden bu zamana kadar devam etti ve hala da ediyor. O yürüyüşler, stadın bayan ve çocuk taraftarlar tarafından dolması, taraftarlarımız dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Taraftar işte bu. Fenerbahçe'ye de bu yakışır. Fenerbahçe taraftartarı çok büyük olduğunu ve takıma, kulübe, tüm branşlara gönülden bağlı olduğunu gösterdi

"BAŞKANIMIZ HİÇ SUÇU YOKKEN İÇERİDE YATIYOR"

Bizim olayımız Türkiye'de ve Dünya'da ilk ve son olay olacak. Başkanımızın hiç suçu yokken içeride yatıyor. Niye yattığına halan anlamda vermek mümkün değil. İçeride öyle suçsuz çocuklar var ki, ama o sürece dahil edilmiş. Çok şey söylemek istiyorum ama bu aşamada pek konuşmak istemiyorum. İnşallah önümüzdeki mahkemede herkes çıkar, çıkmalarını ümit ediyorum.

Cemil Turan'ın aile bireyleri de, tahliye kararının ardından buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade ederek, bir an önce herkesin tahliye olması temennisinde bulundular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Turan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title