Haberler

Tahliye Olan Hüseyin Çapkın'ın Elindeki Siyah Çöp Poşeti Dikkat Çekti

Güncelleme:

FETÖ'nün mülkiye yapılanması davasından tahliye olduktan sonra cezaevinden çıkan Hüseyin Çapkın'ın elindeki siyah çöp poşeti dikkat çekti.

FETÖ'nün "mülkiye" yapılanmasına ilişkin davada yargılanan İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.

KAPIDA EŞİ KARŞILADI, SARILARK HASRET GİDERDİ

Silivri Cezaevinden minibüsle Kınalı gişelerine getirilen Çapkın'ı eşi Nurten Çapkın karşıladı. Çapkın, eşine sarılarak hasret giderdi.
ELİNDEKİ SİYAH ÇÖP POŞETİ DİKKAT ÇEKTİ

Cezaevinden çıktıktan sonra Kınalı gişelerine getirilen Hüseyin Çapkın'ın minübüsten inerken, elinde siyah bir çöp poşeti olduğu görüldü.


"TÜRK ADALETİNE İNANDIK, TAHL İYE OLDUK"

Burada gazetecilere konuşan Hüseyin Çapkın, "Türk adaletine inandık, çok şükür tahliye olduk. Başka söyleyecek bir şeyim yok." dedi. Çapkın, bir gazetecinin, "Mehmet Ağar'ın hakkınızda ifade vermesiyle ilgili ne söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Teşekkür ederim, o mahkemenin işi." yanıtını verdi.
"BU İŞTE KEFİL YOK, KİM NE BİLİYORSA ONU SÖYLEDİ"

"Mehmet Ağar'ın kendisine kefil olduğu iddialarının" sorulması üzerine ise Çapkın, "Kefil yok bu işte. Sağ olsun kim ne biliyorsa onu söyledi. Bizi nasıl tanıyorlarsa öyle söylediler." diye konuştu.
EŞİ VE AVUKATIYLA ARABASINI BİNİP GİTTİ

Çapkın, daha sonra eşi ve avukatıyla otomobile binerek buradan ayrıldı.






Kaynak: Haberler.com / Güncel

Silivri Cezaevi Hüseyin Çapkın İstanbul Kınalı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title