Haberler

Tabancayla İntihar Etti

Güncelleme:

Aydın'ın Atça beldesindeki bir besihanede çalışan Erkan Öztürk, ruhsatsız tabancayla göğsüne ateş ederek yaşamına son verdi.

Aydın'ın Atça Beldesi'ndeki bir besihanede çalışan 41 yaşındaki Erkan Öztürk, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip ruhsatsız tabancayla göğsüne ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay, Atça Beldesi'ndeki bir besihanede bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Hiç evlenmeyen ve ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle evden ayrıldığı belirtilen Erkan Öztürk, çalıştığı besihanede kalmaya başladı. Öztürk'ün kaldığı yatakhaneden silah sesi gelince diğer çalışanlar söz konusu yere gitti. İçeriye giren çalışanlar, Öztürk'ün yerde hareketsiz görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, göğsüne tabancayla ateş eden Öztürk'ün öldüğünü belirledi. Erkan Öztürk'ün ölüm haberini alan yakınları besihaneye koştu, gözyaşlarına boğuldu. Öztürk'ün cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Aydın / Nazilli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Öztürk Aydın Atça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title