Haberler

    Sv Genç Osman, Landesliga'da

    DUISBURG'un önemli spor kulüpleri arasında sayılan, yaptığı sportif çalışmaların yanı sıra sosyal çalışmalarıyla bilinen ve uyum ödülüne layık görülen SV Genç Osman, FSV Duisburg'un ardından şampiyon olan ikinci Türk takımı oldu.

    DUISBURG'un önemli spor kulüpleri arasında sayılan, yaptığı sportif çalışmaların yanı sıra sosyal çalışmalarıyla bilinen ve uyum ödülüne layık görülen SV Genç Osman, FSV Duisburg'un ardından şampiyon olan ikinci Türk takımı oldu. Sezonun önemli bir bölümünü lig lideri olarak götüren SV Genç Osman'a son maçta alacağı tek puan şampiyonluk için yeterliydi.

    Deplasmanda SpVgg Steele 03 le karşılaşan SV Genç Osman, ligin orta sıralarında yer alan rakibi karşısında zaman, zaman zorlansa da tek puan almayı başardı. İlk yarısı başladığı gibi biten karşılaşmanın ikinci yarısında da skor değişmeyince maç 0-0 tamamlandı. Aldığı tek puanla şampiyonluğunu ilan eden SV Genç Osman 2018/2019 sezonunda Niederrhein Landesliga'da puan mücadelesi verecek.

    'LANDESLIGA'YI DÜŞÜNEREK KADNO OLUŞTURDUK'

    Kulübün Sportif Direktörü İlyas Başol, "Biz sezon başında Landesliga'yı düşünerek kadro oluşturduk. Teknik kadromuzla önemli sportif başarılara imza attık. Başarıda Samed, Musa ve Salih gibi tecrübeli futbolcularımızın yanı sıra genç arkadaşlarımızın da payı büyük. Bugünden itibaren kadromuzu güçlendirebilmek için çalışmalara başlamak istiyoruz" diye konuştu.

    'BU BAŞARI TESADÜF DEĞİL'

    Genç Osman'ın Başkanı Mustafa Palabıyık da, "Şampiyon olmanın mutluluğu tarif edilemez. Bu başarıyı doyasıya yaşamak istiyoruz. Bir Türk takımının spor sahalarında aldığı bu başarı tesadüf değildir. Yıllardır yılmadan bıkmadan çalışıyoruz. Geniş bir kadromuz var. Kadromuz geniş olsa da yeni oyuncular kadromuza katıyoruz, katamaya da devam edeceğiz" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Genç Osman Duisburg Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title