Haberler

Susurluk Kazasının 17. Yıldönümü

Susurluk kazasının 17.yıldönümünde, Abdullah Çatlı memleketi Nevşehir'deki mezarı başında anıldı.3 Kasım 1996 tarihinde Susurluk'ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden Abdullah Çatlı'nın ölüm yıldönümünde memleketi Nevşehir'de bir anma...

Susurluk kazasının 17. yıldönümünde, Abdullah Çatlı memleketi Nevşehir'deki mezarı başında anıldı.

3 Kasım 1996 tarihinde Susurluk'ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden Abdullah Çatlı'nın ölüm yıldönümünde memleketi Nevşehir'de bir anma programı düzenlendi. İlk olarak Kurşunlu Camii'nde Mevlid-i Şerif okunurken, Çatlı'nın Kaldırım Mezarlığında bulunan kabri başında devam eden programa, annesi Remziye Çatlı, eşi Meral Çatlı ve kızları, aile yakınları ve sevenleri katıldı. Burada Mahmut Kemikkıran tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi. Dua sırasında hoca Kemikkıran, Abdullah Çatlı'yı, "Nevşehir'in yetiştirdiği güzide insanlardan, yiğitler yiğidi, kahraman insan" ifadeleriyle anlattı.

Duanın ardından bir açıklama yapan Abdullah Çatlı'nın eşi Meral Çatlı, anma etkinliği için Türkiye'nin çeşitli illerinden Nevşehir'e gelen sevenlerine teşekkür etti.

Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı ise babasının her zaman devletine hizmet etmek için çaba gösterdiğini ve doğru çizgisinden hiçbir zaman sapmadığını ifade ederek, "Tek hatası ülkesini sevmek olan büyük lider Abdullah Çatlı'nın izinden ilerliyoruz. Onun Türkiye'de ve yurt dışında yüz binlerce seveni var" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Çatlı Kurşunlu Nevşehir Susurluk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title