Haberler

Tırın altında kağıt gibi ezilen araçtaki 2 kişi öldü! Sürücü kalp krizi geçirmiş

Güncelleme:

Denizli'nin Çardak ilçesinde tırın altına giren araç kağıt gizi ezildi, kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan kaza yapan sürücünün olaydan dakikalar önce direksiyon başına kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Denizli'nin Çardak ilçesinde iki kişinin hayatını kaybettiği kazada, kurbanlık yüklü tıra arkadan çapan araç sürücüsünün dakikalar önce kalp krizi geçirdiği, önce orta refüje ardından ise tıra çarptığı belirlendi.

ARAÇ KAĞIT GİBİ EZİLDİ

Çardak ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi'nde 27 Haziran günü sabah saatlerinde meydana gelen kazada; Afyon'dan Denizli istikametine seyir halinde olan Recep Çapuk idaresindeki araç, Ankara - Denizli karayolu üzerindeki petrol istasyonunda kahvaltı molası veren C.A.'ya ait park halindeki tıra arkadan çarptı. Büyükbaş kurbanlık yüklü tıra çarparak altına giren araç, kağıt gibi ezildi. Metal yığınına dönen araçta yolcu olarak bulunan Metin Bilgen, olay yerinde hayatını kaybetti.

Tırın altında kağıt gibi ezilen araçtaki 2 kişi öldü! Sürücü kalp krizi geçirmiş

YARALI SÜRÜCÜ DE CAN VERDİ

Sıkıştığı araç içerisinden itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu ağır yaralı olarak kurtarılan sürücü Recep Çapuk ise ambulansla sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Tırın altında kağıt gibi ezilen araçtaki 2 kişi öldü! Sürücü kalp krizi geçirmiş

DİREKSİYONDA KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

İki kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili olarak detaylar da ortaya çıktı. Hurdaya dönen SUV araç sürücüsü Recep Çabuk'un kazadan dakikalar önce direksiyonda kalp krizi geçirdiği, kontrolden çıkan aracın önce orta refüje çarptıktan sonra yoldan çıkarak park halindeki tıra saplandığı tespit edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kalp Krizi Denizli 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

D:

Bu tırların arka tarafları zorunlu bir tamponla kapatılmalıdır. Bildiğin tehlike saçıyor.

46
0
yanıtYanıtla
Seyhmus Aydin:

Doğru kapatmalı ama devlet suç sayıyor bunu muayeneden geçmiyor açık olması lazim

yanıt1
yanıt0
sade vatandaş:

böyle yüzlerce ölümlü kaza oldu bununun en büyük sorumlusu bu kazaları görüp ağır vasıtaların arkasını bu gibi kazalara karşı emniyetli hale getirilmesini sağlamayan yönetici ve idarecilerdir ağızlarıyla söylemeselerde dikkatsiz sürücü dikkatsizliğinin cezasını çemiş zihniyetinde olanlar umarım sizede bir gün kaderin bu cilvesi tesadüf eder

7
2
yanıtYanıtla
Nartin Mortinoğlu :

Stepmeden koruyucu yapılmalı

5
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

TBMM'deki bütün milletvekilleri iş kendi maaşlarına gelince sağcısı solcusu koministi her türlü fraksiyondaki vekiller aynı anda maaş zammı konusunda nasıl anlaşabiliyorsa bu tır ve kamyonların arkasına yere kadar mecburi bariyer içinde anlaşabilirler ! You understand me !

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title