Haberler

Suruç'taki Patlamada Yaralanan Mert Cömert Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Suruç'ta, canlı bomba saldırısında ağır yaralanan 19 yaşındaki Mert Cömert bu sabah yaşamını yitirdi. Cömert'le birlikte saldırıda ölenlerin sayısı 34 oldu.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, canlı bomba saldırısında ağır yaralanan 19 yaşındaki Mert Cömert bu sabah yaşamını yitirdi. Saldırıda ölenlerin sayısı, parçalanan canlı bombayla birlikte 34'e yükseldi.

34. KURBAN MERT OLDU

Geçen 20 Temmuz günü Kobani'nin yeniden inşasına katkıda bulunmak için Suruç'a gelen Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyelerinin basın açıklaması yaptığı sırada canlı bombanın kendisini patlatması ile 33 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıda ağır yaralanmasının ardından Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Mert Cömert bu sabaha karşı doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak öldü.

25 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

25 gündür yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam savaşını kaybeden Cömert'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cömert'in otopsisinin tamamlanmasının ardından defnedilmek üzere memleketi Samsun'a gönderileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mert Cömert Şanlıurfa Kobani Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Atilla:

Sosyalist gençleri biz de devrimciyiz diye kandırdı pkklı köpekler bu çocuğun hesabını ağır ödersiniz Allah affetsin bu çocuğu sizin de belanızı versin

39
17
yanıtYanıtla
temel:

öçüz. bir karadenizlinin ne i şi vardı suruçtada muruçtada

17
25
yanıtYanıtla
acilden:

hiç yere ölmek böyle bişey olsa gerek

14
17
yanıtYanıtla
ses:

Gençcecik Allah rahmet etsin...

23
7
yanıtYanıtla
E:

DÖRTYOLL ve diger bazilari..ayiptir.vicdansiz olmayin. bu kadar mi vicdansizsiniz.gercekten sizin yerinize ben utaniyorum

8
3
yanıtYanıtla
BENİN:

Git şu köşede utan hadi bakiim

yanıt1
yanıt0
Dobra dobraMobil-IOS:

Ulan temel rumuzlu alcak türk olmadigin yazmanda belli bu kinin kime seni devsirme bozuntusu

8
1
yanıtYanıtla
adımıda yazmam:

yorum yok.

5
4
yanıtYanıtla
humut unıs:

“Savaş bazen gerekli bir kötülük olabilir. Ama, ne kadar gerekli olursa olsun her zaman bir kötülük olmaya devam edecektir. Asla iyi bir şey değildir. Birbirimizin çocuklarını öldürerek birarada yaşamayı öğrenemeyiz. ”Bugünlerde yaşadıklarımızın ruhuna dokunan cümleler.

7
1
yanıtYanıtla
KOMUTAN:

TOPRAGIM ALLAH RAHMET EYLESIN

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title