Haberler

Suruç Saldırısında Yaralanan Gencin Facebook Konuşmaları Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Suruç saldırısında ağır yaralanan Mert Cömert'in, yolculuğa çıkmadan önce Facebook üzerinden arkadaşıyla yaptığı vasiyet gibi konuşmalar ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da Suruç İlçesi'nde yaşanan saldırıda ağır yaralanan Mert Cömert'in Facebook üzerinden arkadaşıyla yaptığı konuşma ortaya çıktı. Cömert'in arkadaşına, "Bizimkilere Samsun'da kalacağım yalanını uydurdum." dediği görüldü.

"KOBANİ'YE GİTME HAYALİM GERÇEK OLUYOR"

Saldırıdan ağır yaralanan ve Urfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde yaşam mücadelesi veren Mert Cömert'in arkadaşıyla yaptığı konuşma Facebook'ta paylaşıldı. Cömert'in yolculuğunu, "İnsanlık için gidiyoruz bir şeyler yapılması şart. Kobani'ye gitme hayalim gerçek oluyor" sözleriyle dile getirmiş.

"SAMSUN'DA KALACAĞIM YALANINI UYDURDUM"

Kobani'ye gideceğinden ailesinin haberi olmadığını arkadaşıyla paylaşan Cömert, "Güzel bir şey yapıyorum da, çok da anlamlı ama bizimkilere Samsun'da kalacağım yalanını uydurdum. Yakalanmasak iyidir. Orada Karadeniz'imizi iyi bir şekilde temsil edeceğime inanıyorum." demiş.

"KARADENİZ'İN ASİ ÇOCUĞU ŞEHİT OLDU"

Ölümüyle ilgili arkadaşıyla esprili bir konuşmada yapan Cömert, "Ölmezsek iyidir, ölürsek artık bizi unutmazsın devamlı paylaşım yaparsın hakkımızda. Ölürsem Karadeniz'in asi çocuğu Kobani'de şehit düştü dersin" diyerek adeta vasiyette bulunmuş.

İşte Cömert ve arkadaşı arasında geçen son konuşma:













Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mert Cömert Facebook Samsun Kobani Yaşam Güncel Haberler

title