Haberler

Sürprizli konseri ile Yalın Zorlu Center PSM'de

Güncelleme:

Yalın konserinde 10'uncu yıla özel şarkılar sunacak.

Kendi söz ve besteleriyle Türk Pop müziğinde kısa sürede zirveye yükselen Yalın, sevilen şarkılarıyla Zorlu Center PSM'ye konuk oluyor. 1 Mart Cumartesi akşamı Zorlu Center PSM'de sevenleriyle buluşacak olan Yalın, sevenlerine bu gece için özel bir sürpriz hazırlıyor.

Repertuarını kendi söz ve besteleriyle oluşturan ve kısa sürede Türkiye'de en kuvvetliyorumcular arasında yerini alan Yalın, hayranlarıyla bu defa Zorlu Center PSM sahnesinde buluşuyor olacak. Henüz üniversite günlerinde beste çalışmalarıyla demolarını hazırlamaya başlayan Yalın 2004 yılında 'Ellerine Sağlık' olarak bilinen ilk solo albümünü çıkardı. Sanatçı, çıkış şarkısı Zalim ile pop müzik dünyasınabaşarılı bir giriş yapmıştı.

İlk albümüyle MTV World Chart Express listelerinde '1' numarayayerleşen ve birçok ödül alan Yalın, şarkılarıyla Yunanistan veBulgaristan'da da listelere girmeyi başardı.Profesyonel anlamda müzik hayatına atıldığı son on yıl içinde, üzerinde özenle çalışarak dört albüm çıkaran sanatçının şarkıları, dijital ortamda üç milyonu aşan indirme sayısına ulaşarakbüyük bir rekora imza attı. Yalın, aynı zamanda geçtiğimiz yıl yazdığı bir reklam müziği ile radyo listelerinde de haftalarca bir numarada kaldı.

10'uncu yıla özel, sürpriz şarkılar

Yalın, 10 yıllık profesyonel müzik hayatını kutlayan Fun Club üyelerininin sürprizine, Zorlu Center PSM'deki konserinde "10. Yıl Özel Bölümü" ile cevap vermeye hazırlanıyor. Türkiye'nin dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine konserler veren Yalın 1 Mart Cumartesi akşamı saat 21.00'de Zorlu Center PSM'de!

Tarih: 1 Mart 2014, Cumartesi, 21.00
Mekan: Zorlu Center PSM, Ana Tiyatro
Bilet Fiyatları: 42 TL, 62 TL, 75 TL, 95 TL, 118 TL

Zorlu Center PSM'den öğrencilere jest!

Zorlu Center PSM, sanatsever gençleri de düşünerek limitli öğrenci biletlerini satışa sunuyor. Sevdiği müzisyeni dinlemek, Broadway Show'larını izlemek ya da farklı gösterileri Zorlu Center PSM'de takip etmek isteyen öğrenciler, performans günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında, 20 TL'ye bilet alabilecek!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Center Türkiye Yalın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title