Haberler

Suriyeli 2 Hasta, Nizip'te Sağlığına Kavuştu

Ülkelerindeki iç karışıklıklar sırasında yaralanan ve Gaziantep'in Nizip İlçesi'ne getirilen Suriye uyruklu İbrahim El Ubed ile çadır kentte barınan ve bağırsak kanseri teşhisi konulan Fatma Dahir, Nizip Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatla...

Ülkelerindeki iç karışıklıklar sırasında yaralanan ve Gaziantep'in Nizip İlçesi'ne getirilen Suriye uyruklu İbrahim El Ubed ile çadır kentte barınan ve bağırsak kanseri teşhisi konulan Fatma Dahir, Nizip Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatla iyileştirildi.

Suriye'nin Halep kentindeki çatışmalar sırasında yaralanan İbrahim El Ubed, geçen 17 Ağustosta tedavi için Gaziantep'in Nizip İlçesi'ne getirildi. Hayati tehlikesi bulunan El Ubed, Nizip Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı ve tedavisi dün sona erdi. Nizip Çadır Kenti'nde barınan Fatma Dahir'e ise, tedavi için getirildiği Nizip Devlet Hastanesi'nde bağırsak kanseri teşhisi konuldu. Dahir, geçen 4 Eylülde ameliyata alındı ve 13 Eylülde tedavisi tamamlandı. Hastaların sağlıklarına kavuşması için tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Özgür Çavdaroğlu, Ateşli silahla yaralanma ve bağırsak kanseri olduğunu düşündüğümüz iki hastamız için Nizip Devlet Hastanesi olarak tüm imkanlarımız seferber etti. Onları hayatta tutmaya ve sağlıklarına yeniden kavuşturmak için elimizden gelen tüm imkanları kullandık. Her iki riskli ameliyatımız başarılı bir şekilde sonuçlanmış ve hastalarımız taburcu edilecek vaziyette gelmişlerdir dedi. Tedavisi tamamlanan El Ubed, taburcu işlemlerini ardından yeniden Halep'e döndü. Fatha Dahir ise, çadır kentte yerleştirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nizip Devlet Hastanesi Gaziantep Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title