Haberler

Sur'da Yaralanan Uzman Çavuş Baba Ocağında

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, terörle mücadelede görev yaptığı Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde kolundan ve bacağından yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan'ı, memleketi Sarayköy'deki baba evinde ziyaret etti.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, terörle mücadelede görev yaptığı Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde kolundan ve bacağından yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan'ı, memleketi Sarayköy'deki baba evinde ziyaret etti. Vali Kocatepe, Kayacan'a, devlet olarak her zaman yanında olduklarını söyledi.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde sürdürülen terörle mücadele operasyonlarında görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Karacan, 3 Şubat'ta, Bayrak-12 Müşterek Özel Birlik Operasyonu'nda, terör örgütü üyelerince açılan ateş sonucu kolundan ve sağ bacağından yaralandı. Önce Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk edilen Seyfettin Karacan, tedavisinin ardından 45 günlük raporla evine gönderildi.

Sarayköy'deki baba ocağına gelen Kayacan'ı, Vali Şükrü Kocatepe ziyaret etti. Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, AK Partili Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın de ziyarette yer aldı. Gazi Kayacan'ın Turan Mahallesi'ndeki evinde gerçekleşen ziyarette, geçmiş olsun dilekleri iletildi. Kayacan'dan olay hakkında detaylı bilgi alan Kocatepe, ailenin sorunlarını dinledi ve devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Diyarbakır Sarayköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title