Haberler

Sunucu Buket Aydın'ın Kovulma İddialarına Nihat Doğan'dan İlginç Paylaşım

Güncelleme:

Nihat Doğan, Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın'ın kanaldan kovulduğu yönündeki iddialara tepkisiz kalmayarak yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Seçimlerden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini sıralarken kahkaha atmasıyla gündeme gelen Buket Aydın'ın ana haber sunuculuğu yaptığı Kanal D'den kovulduğu iddia edildi.

Hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından cevap vererek "İzne ayrıldım" diyen Buket Aydın'a bir yorumda Nihat Doğan'dan geldi.

NİHAT DOĞAN SESSİZ KALMADI

Geçtiğimiz aylarda iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu yönündeki haberlerle gündeme gelen ve Buket Aydın tarafından sert bir dille eleştirilen Nihat Doğan, Buket Aydın'ın ekranlarda olmamasıyla ilgili bir paylaşım yaparak "Yerini bulmuşsun" dedi.

Sunucu Buket Aydın'ın Kovulma İddialarına Nihat Doğan'dan İlginç Paylaşım

"BENİ EKMEĞİMDEN ETMEYE ÇALIŞAN ŞAHIS KOVULMUŞ"

Buket Aydın'ın Kanal D'den kovulduğuna yönelik haberler sonrası Nihat Doğan "Kanal D'ye renk gelmiş" paylaşımı yapıp "Ya kırdığın kalbi Allah seviyorsa demiş Mevlana, Kırdığın yerden kırılacak, incittiğin yerden incineceksin demiş Peygamber efendimiz. Dün beni ekmeğimden etmeyle sevinen şahıs bugün kovulmuş. Kardeşlerim! Kim bizim ahımızı aldı da iflah oldu. Hep dedim davası hakk olanın Sahibi haktır Ve O Hakk! hiç bir mazlumun ahını yerde koymadı koymayacaktır. Bizi Allah için sevip dualar eden anaların, bacıların duası da Şükürler olsun ki yerini hedefini bulmuştur." dedi.

Sunucu Buket Aydın'ın Kovulma İddialarına Nihat Doğan'dan İlginç Paylaşım

GERİLİM YAŞANMIŞTI

Türkücü Nihat Doğan ile haber spikeri Buket Aydın arasında daha önce "Nihat Doğan'ın iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu" haberi sonrası gerilim yaşanmıştı. Doğan, hakkındaki iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla reddetmişti. Doğan ise canlı yayında açıklama yaparak, "Kendisinden bir ricamız var. Bu üzücü iddialar hakkında daha doğru açıklamalar yapması kendisi için daha iyi olacaktır. Bu arada bir detay daha... Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz. Ancak aile ve kızlar için en steril haliyle aktarmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Doğan da bunu biliyordur." demişti.

Sunucu Buket Aydın'ın Kovulma İddialarına Nihat Doğan'dan İlginç Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Buket Aydın Nihat Doğan Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Kardelen:

Aferin len iyi gidiyorsun .

255
1023
yanıtYanıtla
ENTELENNN:

SEN DE KİMSİN LA MOLOZ

yanıt2
yanıt0
turkmen:

Liderler dusmeye yakin soytarilar taraf degisir.

25
1
yanıtYanıtla
emre:

ve bagzıları taraf degıstırmeye başlar ama bu halk sızlerı ve sızın gıbı döneklerı hıc unutmaz doğan beyyyy

23
2
yanıtYanıtla
KARA:

Evlat olsan sevilmezsin

14
1
yanıtYanıtla
yımruk:

nihat tam bir malsın kemal sende malsın hemde malın önde gideni ineksin

8
7
yanıtYanıtla
masum:

yobaz cühela

yanıt5
yanıt3
ak yürek:

senin gibi bir adam sevmesin bizi ND

12
0
yanıtYanıtla
kim:

nihat kendini bir şey sanmaya devam ediyor kafamıza taş yagsa sebebi benim beddualarım diyecek. Ayrıca ben buket hanımı begeniyorum fiziki olarak. Bana gelse alirim yani bekarsa tabii.

7
4
yanıtYanıtla
Ogun:

Artik cekil nihat seni kimse istemiyor, asalak uyuz

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title