Haberler

Sultanlar, Tecrübesiyle Kazandı

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu Bayan voleybolcular ligin güçlü ekiplerinden Silivrispor'u, 3-2'lik skorla yendi.

3.Lig Bayanlar Voleybol Ligi B grubunda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan voleybol takımı, ikinci yarının ikinci maçında İstanbul deplasmanında Silivrispor ile karşı karşıya geldi. Ligin güçlü ekiplerinden Silvirspor karşısına antrenör Gürhan Öztürk nezaretinde Duygu, Azra, Büşra, Oya, Ajlan, Elif, Betül, ve Sena ile çıkan Kağıtspor'lu sultanlar, ilk yarıda 3-0'lık skorla yendiği Silivrispor karşısında ikinci maçta hayli zorlandı.

Maç, Beşinci Sete Uzadı

İstanbul Silivrispor salonunda oynanan karşılaşmada ev sahibi Silivrispor ise Bergün, Şehriban, Seyhan, İrem, Ayşe, Elif ve Ayşe Yenici ile mücadele etti. Çekişmeli geçen ilk seti 26-24 kaybeden Kağıtspor'lu sultanlar, ikinci seti 25-19 kazandı. Üçüncü seti de başa baş oyundan sonra 20-25 kazanan mavi beyazlı bayan voleybolcular, dördüncü seti de 25-22 kaybederek maçı 2-2'ye taşıdı.

Tecrübesiyle Kazandı

Son sette rakibine oranla daha az hata yapan mavi beyazlı voleybolcular beşinci seti 15-4 kazanarak karşılaşmayı zorda olsa 3-2 kazanıp puanını 32'ye çıkardı. Ligde sıralamada ikinciliğini koruyan Büyükşehir ikinci yarının üçüncü haftasında ise ligin son sırasında yer alan Kırcasalih Madenspor'u konuk edecek. Karşılaşma 10 Şubat Pazar günü Kocaeli Hasan Gemici Spor salonunda saat 14.00'de oynanacak.

Silivrispor:2

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor:3

Salon: Silivri

Hakemler: Serkan Doğangöz, İbrahim Acar

Silivrispor: Bergün, Şehriban, Seyhan, İrem, Ayşe, Elif ,Ayşe Yenici Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor: Duygu, Azra, Büşra, Oya, Ajlan, Elif, Betül, Sena,

Setler:26-24, 19-25, 20-25, 25-22, 4-15

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Elif Kağıtspor İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title