Haberler

Süleymanpaşa'nın Temizliğinde Yeni Dönem

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen temizlik ihalesini kazanan firma görev başı yaptı.

Eski Tekirdağ Belediyesi tarafından yapılan temizlik ihalesinin süresinin dolmasının ardından Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen temizlik ihalesinde ihaleyi kazanan firma 1 Aralık 2014 tarihi itibari ile göreve başladı.

100. Yıl Mahallesi yeni sanayi çıkışından başlanan temizlik harekatına firma yetkilileri ve Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da katıldı.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Güral; "Öncelikle Süleymanpaşa'ya hayırlı olmasını diliyorum. Eski firmamızla olduğu gibi yeni firmamızla da büyük bir uyum içinde çalışıp Süleymanpaşa'yı pırıl pırıl yapacağımıza inanıyorum." dedi.

Öte yandan temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni araçlar da Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde hizmete başlarken, firmanın yeni çalışanlarının yanı sıra eski firma da çalışan temizlik işçilerinin tamamının yeni firma ile göreve devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tekirdağ Belediyesi Gülferah Güral Süleymanpaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title