Haberler

Süleymanpaşa Belediyesinin Yol Harekâtı Sürüyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı altı ekip, kentin dört bir yanında yol yapım, onarım, asfalt serim ve kilit taş döşeme çalışmalarına 2018'de de durmaksızın devam ediyor.


Hava şartlarının izin verdiği ölçüde sürdürülen çalışmalar Zafer, Eskicami-Ortacami ve Gündoğdu Mahallesi'nde yoğunlaşırken, asfalt serim ve kilit taş çalışmaları tamamlanan sokak ve caddeler teker teker kullanıma sunuluyor.

KAVRAKOĞLU VE YAVUZ SULTAN SELİM CADDELERİNDE ASFALT SERİMİ YAPILDI

Çınarlı Mahallesi'nde bulunan Osman Kavrakoğlu ve Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

ÇALIŞMALAR ZAFER, GÜNDOĞDU VE ESKİCAMİ-ORTACAMİ MAHALLELERİNDE YOĞUNLAŞTI

Alt yapısı tamamlanarak Süleymanpaşa Belediyesi'ne devredilen sokak ve caddelerde vakit kaybetmeden başlatılan çalışmalar kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuluyor. Zafer Mahallesi Balhasanlar Sokak, asfalt serimi yapılarak kullanıma kazandırıldı.
Alt yapı çalışmalarının sürdüğü Gündoğdu Mahallesi'nde de Hafız Celal Sokak kilit taş kaplanarak çalışmalar tamamlandı.


Eskicami-Ortacami Mahallesi'nde ise Evliya Çelebi ve Arif Hikmet Bey Sokak'ta yapılan kilit taş döşeme faaliyetleri bitirildi ve sokaklar vatandaşların kullanımına sunuldu.

KARACAKILAVUZ MAHALLESİ TAMAMLANDI

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de yolların kilit taşla kaplanması çalışmaları sürüyor. Son olarak Karacakılavuz Mahallesi'nde kilit taş yapım işleri tamamlandı.
Yol çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği, alt yapı çalışmalarının bittiği sokak ve caddelerde derhal üst yapı faaliyetlerinin başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yavuz Sultan Selim Karacakılavuz Süleymanpaşa Gündoğdu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title